Style in Travel

Iris Kroes met brassband in Gent

Dagprogramma:

Dag 1: Donderdag 04 april 2019
Vervoer per touringcar vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland (Leeuwarden, Utrecht, Breda) naar Gent. Aankomst in de middag in Gent, waar u op eigen gelegenheid kennis maakt met deze bijzondere stad. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting in Europahotel.

Dag 2: Vrijdag 05 april 2019
Na het ontbijt brengt de bus u naar het centrum van Gent, alwaar we een stadwandeling door historisch Gent voor u hebben geregeld. Na de lunch, stapt u aan boord van een rondvaartboot en maakt u kennis met deze historische stad vanaf het water. Vanavond bent u van harte welkom in de Parnassuskerk, waar Iris Kroes samen met brassband de Bazuin Oenkerk een eenmalig, uniek concert zal geven. Na afloop van deze onvergetelijke avond brengt de bus u terug naar uw hotel. Overnachting in Europahotel.

Dag 3: Zaterdag 06 april 2019
Na het ontbijt verlaat u het hotel en brengt de bus u terug naar Nederland.

N.B. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Iris Kroes en brassband in Gent

Ligging

Het Europahotel is een modern hotel gelegen aan de prachtige oevers van de Leie in de groene rand van Gent. De unieke ligging biedt u tal van mogelijkheden tijdens uw verblijf. Het hotel heeft 41 rustige kamers voorzien van alle luxe.
iris-kroes-2

Gent

De middeleeuwse binnenstad van Gent ligt rond  het grote plein, de Korenmarkt en aan de rivier de Leie. In de 11de-eeuw kwam hier het graan uit de haven aan land en werd het verhandeld. Het is een plein met prachtige historische gebouwen en gezellige cafés en terrasjes.

Reizen

Inbegrepen
- Vervoer per touringcar vanuit Leeuwarden, Utrecht en Breda naar Gent en v.v.
- Twee nachten verblijf in een 4sterrenhotel in Gent, in standaard kamers op basis van logies en ontbijt - Stadswandeling door Gent op vrijdag 05 april 2019
- Boottocht op vrijdag 05 april 2019
- Stadsplattegrond
- Uniek concert van Iris Kroes en brassband De Bazuin Oenkerk op vrijdagavond 5 april 2019 in de Parnassuskerk in Gent

Niet inbegrepen
- persoonlijke uitgaven
- de lunches
- de diners
- administratiekosten van Eur 35 per boeking
- Calamiteitenfonds van Eur 2,50 per boeking


Minimum aantal deelnemers 20
Uiterste termijn van annuleren bij onvoldoende deelname: 3 weken voor vertrek.

Muziekreis naar Gent met Iris Kroes en Brassband De Bazuin Oenkerk
Driedaagse reis 4 t/m 6 april 2019

Style in Travel biedt u een uniek 3-daags cultuur- en muziek arrangement aan in samenwerking met Voice winnares Iris Kroes en brassband De Bazuin Oenkerk. Een mooie combinatie van Belgische gastvrijheid, cultuur en muziek. De middeleeuwse binnenstad van Gent ligt rond het grote plein, de Korenmarkt en aan de rivier de Leie. In de 11de-eeuw kwam hier het graan uit de haven aan land en werd het verhandeld. Het is een plein met prachtige historische gebouwen en gezellige cafés en terrasjes. Naast cultuur snuiven in deze heerlijke stad bent u getuige van een eenmalig, uniek concert van Iris Kroes en brassband De Bazuin Oenkerk in de indrukwekkende Parnassuskerk, gelegen in het centrum van Gent.

Meer informatie?
Onder 'reisinformatie' leest u meer over het uitgebreide dagprogramma. Direct een boeking maken? Kies hieronder uw vertrekdatum.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen SGRZ, garantiefonds voor de zakelijke markt