Style in Travel

De historie van Kloosterhotel Woltingerode

Roadtrip Midden-Duitsland

5 of 8-daagse reis Klosterhotel Woltingerode

Verblijf in een historisch klooster uit 1174

U waant zich in een andere wereld, uniek! Kloosterhotel Woltingerode mooi gelegen in een landelijke omgeving en omgeven door prachtige tuinen werd in 1174 gesticht en in 1676 herbouwd na een grote brand. De ruimtes waar de nonnen in slapen zijn omgebouwd tot moderne slaapkamers. De kamers bereikt u via de prachtige authentieke lange gangen. Om de opbouw te financieren werd destijds het idee opgevat om likeuren en sterke dranken te gaan produceren. Dit bleek een succes. Tijdens uw verblijf zult u hier zeker kennis mee maken. Een verblijf in dit hotel geeft u een combinatie van vervlogen tijden en moderne voorzieningen van deze tijd. Het complex is groot, met een bakkerij,  de visrokerij of de grote biertuin. U vindt hier ook een prachtige binnentuin, diverse restaurants en een kapel waar nog steeds huwelijken worden gesloten. Bezoekt u vooral ook de mooie historische stad Goslar. Een geweldige accommodatie voor een kort weekend of weekverblijf.

Inclusief:
 • Overnachtingen in Klosterhotel Woltingerode
 • Ontbijt is inbegrepen
 • Gratis distilleerderij tour in het klooster

  Maatwerk
  Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes in Duitsland. Neemt u hiervoor contact met ons op.

  Exclusief EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.
 • Klosterhotel Woltingerode

  Ligging

  U waant zich in een andere wereld, uniek! Kloosterhotel Woltingerode mooi gelegen in een landelijke omgeving en omgeven door prachtige tuinden werd in 1174 gesticht en in 1676 herbouwd na een grote brand. De ruimtes waar de nonnen in slapen zijn omgebouwd tot moderne slaapkamers. De kamers bereikt u via de prachtige authentieke lange gangen. Om de opbouw te financieren werd destijds het idee opgevat om likeuren en sterke dranken te gaan produceren. Dit bleek een succes. Tijdens uw verblijf zult u hier zeker kennis mee maken. Een verblijf in dit hotel geeft u een combinatie van vervlogen tijden en moderne voorzieningen van deze tijd. Het complex is groot, met een bakkerij, de visrokerij of de grote biertuin. U vindt hier ook een prachtige binnentuin, diverse restaurants en een kapel waar nog steeds huwelijken worden gesloten. Bezoekt u vooral ook de mooie historische stad Goslar. Een geweldige accommodatie voor een kort weekend of weekverblijf.
  Overnachtingen tijdens uw reis
  Tijdens onze reizen verblijft u in goede 3 of 4-sterrenhotels. Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Route van uw reis
  Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

  Exclusief:
  EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden. Indien u in een appartement of soortgelijke accommodatie verblijft, dan kan het voorkomen dat er door de accommodatieverschaffer, ter plaatse, meerkosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld eindschoonmaak.
  de-zuid-1

  Er even tussenuit in Duitsland met leuke extra's

  Specials dichtbij in Duitsland
  Geniet van korte vakanties in Duitsland met inbegrepen extra's, zoals culinair genieten tijdens een 3-gangendiner, een wandelarrangement of een bezoek aan een interessant museum. Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende korte vakanties dichtbij huis.. Geniet bijvoorbeeld van de natuur in de Harz of het Teutoburgerwald of proef de wijnen in de Moezelstreek.

  AVIS huurauto, ook vanuit Nederland, veilig op reis
  Style in Travel heeft met AVIS, haar vaste partner in Europa, een afspraak gemaakt om tegen zeer concurrerende tarieven uw huurauto vanuit Nederland te reserveren. Heeft u geen of een wat oudere auto; heeft u een lease auto met een beperkt aantal kilometers? Wij bieden via deze optie de mogelijkheid om met een nieuwe auto naar uw vakantiebestemming te reizen. In het boekingsproces vindt u de opties. Style in Travel en AVIS zorgen voor een onbezorgde vakantie!

  autorondreizen-duitsland

  Duitsland

  Duitsland als vakantieland, vaak is dit toch niet een eerste keuze. Maar waarom niet? Duitsland is dichtbij Nederland gelegen, heeft alle faciliteiten die wij ook verwachten en biedt bovendien een enorme verscheidenheid aan landschap, natuur en cultuur. Van de noordelijke Noordzeekust tot de zuidelijke Zugspitze in de Alpen, altijd even divers en afwisselend. Het land heeft een groot aantal deelstaten, ontstaan na de Tweede Wereldoorlog. Iedere deelstaat heeft een eigen regering en bestuur.

  Duitsland kent natuurlijk ook een aantal bijzonder interessante steden, zoals Berlijn, Dresden, Frankfurt, Nürnberg, Koblenz en München. Heeft u het nabijgelegen Ruhrgebied wel eens bezocht? Dit voormalige industriegebied heeft de laatste jaren een enorme metamorfose ondergaan en zal u in positieve zin verrassen.

  Beieren
  De regio Beieren staat niet alleen bekend vanwege haar hoofdstad München. Ook Nürnberg, Augsburg en Regensburg behoren tot deze deelstaat. Beieren heeft véél meer te bieden; de natuur van de Duitse Alpen, de kleurrijke schilderachtige dorpjes als Rothenburg ob der Tauber zijn op uw route niet te missen! De afwisseling van uitgestrekte groene weilanden, hoge besneeuwde bergen, diepe valleien, schattige meertjes, het Bodenmeer of het prachtige kasteel Neuschwanstein. Het kasteel is niet voor niets één van de populairste bezienswaardigheden van Duitsland. Beieren grenst aan Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

  Noordrijn-Westfalen
  Het Duitse Noordrijn-Westfalen biedt contrasten van industriële en landelijke gebieden. In Noordrijn-Westfalen is de verscheidenheid enorm!  Het aanbod aan musea, theaters, opera's en concertzalen is hier een van de grootste ter wereld. Op het vlak van cultuur komt de regio dus niks te kort en dit is dan ook de grootste trekpleister die Noordrijn-Westfalen te bieden heeft. 's Winters zijn de kerstmarkten in o.a. Düsseldorf en Münster druk bezochte plekken. Noordrijn-Westfalen grenst aan Nederland en is daarom ook perfect te bereiken. Binnen no-time bevindt u zich in dit culturele walhalla!

  Sauerland
  Het Duitse Sauerland is de plek voor natuurliefhebbers! In de winter bekend van skiplaatsen als Winterberg en Willingen. In deze zomer is het Sauerland prachtig groen en biedt het tal van mogelijkheden voor vermaak: mountainbiken, wandelen, klimmen, etc. Het Sauerland is een perfecte bestemming voor een vakantie dichtbij huis.

  Zwarte Woud
  Het Zwarte Woud… de naam doet het al vermoeden ……een bebost gebied. En deze aanname is meer dan waar! Het Zwarte Woud, gelegen in het zuidwesten van Duitsland is een prachtig natuurgebied rijk aan bossen. Adembenemend en onvoorstelbaar, kilometers lange bosgebieden met een mysterieuze uitstraling … net alsof u zich in de Lord of the Rings bevindt!

  Berlijn
  Helemaal hip: het bruisende Berlijn! In Berlijn is altijd wat te beleven en het barst van de bezienswaardigheden. De stad is geweldig en heeft een enorme rijkdom aan cultuur. Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Berliner Dom, Reichstag, de Berlijnse Muur en nog zoveel meer! Maar ook culinair heeft de stad een ontwikkeling doorgemaakt, met tal van hippe eetlocaties verdeeld over de hele stad.

  Düsseldorf
  Op uw route naar uw vakantiebestemming moet u Düsseldorf natuurlijk ook bezoeken. Huur een fiets en ga zelf op ontdekking! Breng een bezoek aan het bruisende centrum van Düsseldorf in de Altstadt: de Andreaskirche, het museum Kunst Palast en het Neanderthal museum.

  Keulen
  De ligging aan de Rijn geeft deze metropool een indrukwekkende skyline. Waar je Keulen echt aan kan herkennen, is natuurlijk de indrukwekkende Dom, wereldberoemd: deze kathedraal is dé trekpleister van de stad, waar miljoenen bezoekers op af komen. De stad is in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest en daarna weer opgebouwd. Bezoek de Keulen Triangle, de Synagoge en het Wallraf-Richartz museum met een uitgebreide collectie beeldende kunst. Een dag in de stad sluit u af met een traditioneel biertje in een echt Brauhaus!

  Frankfurt
  Frankfurt is gelegen aan de rivier Main en is het financiële hart van Duitsland. Aangezien het centrum van de stad niet zo groot is, kunt u deze wandelend verkennen. Onderweg loopt u van verbazing naar verbazing. Een prachtige, New York-waardige skyline, volop historie met een oorsprong in de 16e eeuw maar ook moderne architectuur, diverse musea en schilderachtige wijken boordevol cafeetjes.
   

  autorondreizen-duitsland

  Autorondreizen Duitsland

  Autovakanties geven u comfort en een compleet gevoel van vrijheid. U hoeft zich niet over te geven aan de piloot maar houdt de eigen touwtjes in handen en bepaalt zelf de route. Het mooie is dat uw reis al begint zodra u de voordeur uitstapt. Ziet u onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan u, stap uit en geniet, zouden wij zeggen. Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende autorondreizen dichtbij huis. Wij inspireren u graag met rondreizen door Nederland, Duitsland en België.

  Autovakantie Duitsland
  In het hart van Europa liggen sprookjesachtige kastelen, romantische dorpjes en heerlijke chocolaterieën. Duitsland is divers en heeft een rijke cultuur en geschiedenis. Maar ook gezellige steden met biertuinen, bijzondere architectuur en een historisch centrum. De dorpjes om de steden heen doen schilderachtig aan met name door de vakwerkhuizen. In de Duitse bossen kunt u prachtige wandelingen maken of kanoën over een van de rivieren. Niet alleen in de zomer is Duitsland een aanrader, zelfs in de winter is het leuk om een autorondreis te maken langs onder andere de vele kerstmarkten. Onder het genot van een Glühwein en een Bratwurst beleeft u de kerstsferen op een wel heel bijzondere manier!

  AVIS huurauto, ook vanuit Nederland, veilig op reis
  Style in Travel heeft met AVIS, haar vaste partner in Europa, een afspraak gemaakt om tegen zeer concurrerende tarieven uw huurauto vanuit Nederland te reserveren. Heeft u geen of een wat oudere auto; heeft u een lease auto met een beperkt aantal kilometers? Wij bieden via deze optie de mogelijkheid om met een nieuwe auto naar uw vakantiebestemming te reizen. In het boekingsproces vindt u de opties. Style in Travel en AVIS zorgen voor een onbezorgde vakantie!

  2018 Style in Travel

  Style in Travel
  Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen SGRZ, garantiefonds voor de zakelijke markt