Style in Travel

Orgelreis Rome o.l.v. organist Martin Mans

Dagprogramma

In 2018 nog één vertrekdatum voor deze unieke reis: 21 september.

Dag 1:

Rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam of Rotterdam naar Rome. Bij aankomst op Rome airport wordt u opgewacht en staat de bus klaar die u naar uw hotel in Rome brengt. Rest van de dag ter vrije besteding. Het diner is vanavond geregeld in een lokaal restaurant.

Dag 2:

In de hoofdstad van Italië is aan iedere zuil, fresco, fontein en kerk wel een bijzonder verhaal verbonden. Nergens is de geschiedenis meer levend dan in Rome. Neem bijvoorbeeld het imposante forum romanum. U gaat terug in de tijd in de ruïnes waar de keizers eeuwenlang de wereld bestierden. Dagenlang kunt u rondstruinen om de 'highlights' aan uw lijstje toe te voegen. De schitterende kunstcollecties in de Vaticaanse musea, de wijk Trastevere, het Colosseum, de Sint Pieter, het Piazza Navona en talloze kerken zijn absolute 'must sees'. Of gewoon genieten van een gelato al lemone op de Spaanse trappen. Zowel Romeinen als toeristen genieten hier van het zonnetje en het uitzicht over het Piazza de Spagna. De meest chique winkels van Rome zitten aan de voet van de Spaanse trappen. Dat kunt u dan meteen mooi combineren Indien gewenst bieden wij vandaag een excursie aan, optioneel bij te boeken. Het diner is vanavond geregeld in een lokaal restaurant. Vanavond is er vanuit uw hotel vervoer geregeld naar de concertlocatie in Rome, waar u een orgelconcert van organist Martin Mans zult bijwonen.

Dag 3:

Dag ter vrije besteding in Rome. Indien gewenst bieden wij vandaag een excursie aan, optioneel bij te boeken. Vanavond is er vanuit uw hotel vervoer geregeld naar de concertlokatie in Rome, waar u een orgelconcert van Martin Mans samen met de de italiaanse organist Roberto Canali zult bijwonen.

Dag 4:

Transfer vanuit uw hotel naar de luchthaven van Rome. Rechtstreekse vlucht naar Amsterdam of Rotterdam.

N.B. Programmaonderdelen en -volgorde zijn onder voorbehoud van wijzigingen. ?

Orgelreis Rome o.l.v. organist Martin Mans

Ligging

Hotel Porta Maggiore ***

Hotel Portamaggiore biedt uitzicht op de eeuwenoude stadsmuren van Rome, die dateren uit de eerste eeuw, gratis WiFi in het hele hotel en een mooie tuin waarin u kunt heerlijk ontspannen met een drankje van de bar. Uw kamer in het Portamaggiore is voorzien van alle moderne gemakken, zoals satelliet-tv en airconditioning. De kamers hebben een uitzicht op de oude muren of de binnentuin, en sommige beschikken over een klein balkon.

Vluchtgegevens

In 2018 nog één vertrekdatum voor deze unieke reis: 21 september.

U vliegt met Easyjet vanuit Amsteram of Transavia vanuit Rotterdam naar Rome.


Vluchtinformatie Easyjet

21.09 | Amsterdam - Rome | 07.20 - 09.35 uur
24.09 | Rome - Amsterdam | 10.10 - 12.50 uur


Vluchtinformatie Transavia

21.09 | Rotterdam - Rome | 07.00 - 09.10 uur
24.09 | Rome - Rotterdam | 09.55 - 12.15 uur

Lazio

In Lazio vindt u natuurlijk de 'Eeuwige Stad', Rome. De hoofdstad van Italië is een 'must' als u in deze regio bent. Lazio heeft meer te bieden dan alleen Rome. Ga bijvoorbeeld naar de overblijfselen van Ostia Antica, de duizenden jaren oude bouwwerken in Tarquinia en de indrukwekkende villatuinen in Tivoli! Kom even helemaal tot rust in de Terme dei Papi in Viterbo.

Laat u verrassen door de gevarieerde natuur van Parco del Circeo in de buurt van Latina. Ontdek het groene gebied Maremma en ontdek de levendige kleuren van de Pontijnse eilanden. Proef de smaken van Italie in een restaurant in Castelli Romani.

Lazio is verdeeld in vijf provincies: Frosinone, Latina, Rieti, Rome, Viterbo.

Italie

Boekingsinformatie

In 2018 nog één vertrekdatum voor deze unieke reis: 21 september.


Reissom EUR 795,-Inbegrepen:

- Vlucht Amsterdam of Rotterdam - Rome v.v., inclusief 10 kilo handbagage
- Transfers airport-hotel-airport
- Overnachtingen in 3sterrenhotel in het centrum van Rome op basis van logies en ontbij
- Twee diners
- Orgelconcert van organist Martin Mans en gastoptreden van italiaanse organist Roberto Canali
- Transfers van het hotel naar de concertlokatiesBijkomende kosten:

- Overige maaltijden en persoonlijke uitgaven
- De drankjes gedurende de diners
- Reserveringskosten EUR 35 per boeking
- Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Maximum aantal deelnemers: 30

Uiterste termijn van annuleren bij onvoldoende deelname: 3 weken voor vertrek.

Orgelreis Rome

4-daagse reis o.l.v. Martin Mans

Style in travel biedt u dit najaar een wel heel bijzondere reis naar Rome aan. Een 4 daags arrangement waarbij u op een tweetal momenten een uniek concert van Martin Mans bijwoont. De locaties zijn twee verschillende kerken in Rome, de barokkerk Marcello al Corso en de Basiliek San Camillo de Lellis. Tijdens een van de concerten wordt Martin bijgestaan door de Italiaanse organist Roberto Canali. Bij de reis inbegrepen retourvlucht Rome en 3 overnachtingen in een goed toeristenklasse hotel op basis van ontbijt. Onder leiding van een ervaren gids wordt u al wandelend door indrukwekkend Rome rondgeleid. U ziet alle hoogtepunten van de stad en heeft de mogelijkheid om de volgende dag individueel specifiek bepaalde locaties te bezoeken. U vliegt per Transavia comfortabel naar Rome.

Rome is een indrukwekkende stad! Eigenlijk is een bezoek van 4 dagen veel te kort. Indien het uw eerste bezoek aan de stad is dan zijn het Colosseum, Vaticaanstad, Castel Sant'Angelo, de Trevi fontein, Pantheon, Piazza Navona, Forum Romanum en de Spaanse trappen een absolute must. 's Avonds slentert u door de gezellige wijk Trastevere, drinkt nog een drankje op een van de vele publieke trappen of bijvoorbeeld op het Campo de Fiori. Indien u de hoogtepunten van de stad al heeft bezocht, dan zijn onze tips: Villa Borghese (stadspark met indrukwekkend uitzicht over de stad), Appia Antica (oudste gedeelte van Rome), het imposante monument Vittorio Emanuele II, Giardino degli Aranci, de villatuinen bij Tivoli, Piazzale Garibaldi.... en nog veel meer.... Ga 's avonds ook een keer naar de wijk Monti (minder toerisme en uitstekende restaurants).

Meer informatie?
Onder 'reisinformatie' leest u meer over het uitgebreide dagprogramma. Direct een boeking maken? Kies hieronder uw vertrekdatum.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen SGRZ, garantiefonds voor de zakelijke markt