Zoek op land, regio of reis

×

Nieuw-Zeeland North Island Discovery...

Op ontdekkingsreis over het Noordereiland

Fly-drive | 17 dagen | Nieuw-Zeeland

Een reis vol afwisseling! Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland biedt een ongekende variatie aan natuur! Van de bijna tropische stranden in de Bay of Island tot het geothermische natuurgeweld rondom Rotorua en Tongariro National Park.

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 17 dagen | Nieuw-Zeeland

Een reis vol afwisseling! Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland biedt een ongekende variatie aan natuur! Van de bijna tropische stranden in de Bay of Island tot het geothermische natuurgeweld rondom Rotorua en Tongariro National Park. Aan de oostkust ligt Napier, een interessant stadje vol Art-Deco architectuur, omringd door vele wijngaarden. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland, Wellington, is een gezellige stad vol cultuur en leuke cafés en restaurants. Hier eindigt deze uitgebreide kennismaking met het Noordereiland. U kunt deze reis uitstekend combineren met een bezoek aan het Zuidereiland of bijvoorbeeld enkele dagen aan het strand in Queensland, Australië.

Route in het kort

Dag 1 en 2: Amsterdam - Auckland
Dag 3: Aankomst Auckland
Dag 4: Auckland - Paihia, 230 km
Dag 5: Bay of Islands
Dag 6: Paihia - Hahei, 400 km
Dag 7: Coromandel
Dag 8: Hahei - Whakatane, 240 km
Dag 9: Whakatane - Rotorua, 90 km
Dag 10: Rotorua
Dag 11: Rotorua - Tongariro NP, 180 km
Dag 12: Tongariro National Park
Dag 13: Tongariro NP - Napier, 235 km
Dag 14: Napier
Dag 15: Napier - Wellington, 320 km
Dag 16: Wellington - Amsterdam
Dag 17: Aankomst Amsterdam

Wilt u de reis verlengen of aanpassen? Vraag ons dan om een reis op maat!

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- 2 x ontbijt
- Go Rental Huurauto, cat. Midsize inclusief All-inclusive verzekering
- Transfer bij aankomst in Auckland
- Transfer bij ophalen en na inleveren van uw huurauto
- 24 uur nood-assistentie
- Informatiemap met routebeschrijving (ter plaatse te ontvangen)

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toegangsgelden nationale parken
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1 en 2: Amsterdam - Auckland

U vertrekt vanuit Amsterdam en vliegt (met overstap) naar Auckland op het Noordereiland.

Route: Amsterdam - Auckland

Dag 3: Aankomst Auckland

Kia ora! Bij aankomst in Auckland wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. U ontvangt dan tevens een informatiepakket met de gedetailleerde beschrijving van uw reis. De rest van de dag kunt u Auckland verkennen.

N.B. Indien u vliegt met Singapore Airlines komt u mogelijk reeds in de nacht van dag 2 en 3 aan in Auckland. Wij zullen dan een extra overnachting voor u reserveren (niet inbegrepen bij de prijs)

Route: Aankomst Auckland

Dag 4: Auckland - Paihia

In de ochtend haalt u de huurauto op en rijdt noordwaarts. U passeert Whangarei en komt aan in Kawakawa. Dit plaatsje is beroemd vanwege de bijzonder gedecoreerde toiletten! Het nalatenschap van de Oostenrijker Hundertwasser. De dag eindigt in Paihia, gelegen in de regio die bekend staat als de Bay of Islands.

Route: Auckland - Paihia, 230 km

Dag 5: Bay of Islands

De hele dag om de mooie Bay of Islands te verkennen. U kunt een boottocht maken, duiken, zelfs zwemmen met dolfijnen of heerlijk ontspannen op een van de stranden. Breng ook zeker een bezoek aan de Waitangi Treaty Grounds, waar in 1840 het verdrag tussen de Maori en de Engelsen werd gesloten.

Dag 6: Paihia - Hahei

U keert terug naar Auckland en passeert de stad en rijdt oostwaarts naar het Coromandel Peninsula. Langzaamaan maken de groene heuvels met weides vol koeien en schapen plaats voor de vlakke Hauraki Plains. De komende 2 nachten verblijft u op het Coromandel Peninsula.

Route: Paihia - Hahei, 400 km

Dag 7: Coromandel

De mooie kustlijn van de Coromandel bestaat uit een aaneenschakeling van witte zandstranden en geheime grotten. Bij Cathedral Cove vormt een natuurlijke boog de scheiding tussen twee kleine baaien. Op het nabijgelegen Hot Water Beach kunt u uw eigen kuil graven en baden in de minerale bronnen.

Dag 8: Hahei - Whakatane

U volgt de Pacific Coast Highway naar Whakatane. In Te Puke draait alles om de nationale fruitsoort van Nieuw-Zeeland, de kiwi. U kunt hier allerlei lekkernijen proeven, gemaakt uit kiwi’s. Er is zelfs wijn met kiwismaak. Uw eindpunt voor vandaag is Whakatane, gelegen in de Bay of Plenty. Whakatane is een van de zonnigste steden van Nieuw-Zeeland en uitvalsbasis voor een bezoek aan White Island. De spectaculaire vulkaan op dit eiland kan per boot of helicopter worden bezocht.

Route: Hahei - Whakatane, 240 km

Dag 9: Whakatane - Rotorua

Een korte rit naar Rotorua. U rijdt door een heuvelachtig landschap De meeste van deze heuvels hier zijn uitgedoofde vulkanen en voorbodes van het geothermische natuurgeweld dat u in Rotorua wacht.

Route: Whakatane - Rotorua, 90 km

Dag 10: Rotorua

De hele dag om de bijzondere omgeving van Rotorua te verkennen. Waar u ook bent, overal ziet u de geothermische activiteiten. In en om het meer ziet u overal de rookpluimen van de warmwaterbronnen. Bijzonder is zeker een bezoek aan een van de geothermische parken, waar u de poelen in de meest bijzondere kleuren kunt aanschouwen. Een paradijs voor fotografen. Rotorua is ook de plek om kennis te maken met de cultuur van de Maori.

Dag 11: Rotorua - Tongariro NP

U rijdt langs de oever van Lake Taupo zuidwaarts. Langzaamaan doemen de besneeuwde toppen van 3 vulkanen voor u op. U overnacht in Ruapehu aan de voet van de vulkaan.

Route: Rotorua - Tongariro NP, 180 km

Dag 12: Tongariro National Park

Het vulkaangebied van Tongariro National Park biedt een onverwachte variatie in landschappen. Vruchtbare alpenweides, heldere meren worden afgewisseld door kale vulkaantoppen en geothermische activiteit. De drie vulkanen in het park zijn nog actief. Wij raden u aan vandaag tijdens een wandeling dit bijzondere landschap te verkennen. Voor geoefende wandelaars is er de uitdagende Tongariro Crossing, maar ook kortere wandelingen behoren tot de mogelijkheden. Of maak een rondvlucht over de vulkaankraters.

Dag 13: Tongariro NP - Napier

De weg vandaag leidt u over een mooie route door het dunbevolkte binnenland van het Noordereiland. U passeert uitgestrekte landerijen en het onherbergzamen berggebied van het Kaweka Forest Park. Bij Napier bereikt u weer de bewoonde wereld.

Route: Tongariro NP - Napier, 230 km

Dag 14: Napier

Na een verwoestende aardbeving in 1931 werd Napier herbouwd in de toen populaire Art-Deco stijl. Tijdens een wandeling door de stad ziet u veel gebouwen in deze unieke bouwstijl, aangevuld met Nieuw-Zeelandse details, zoals Maori-motieven. In Hawke's Bay, de 'fruitschaal' van Nieuw-Zeeland, zorgen warme zomers en koele winters voor een ideaal klimaat voor wijnbouw en fruitteelt. Veel wijnhuizen ontvangen u graag en laten u kennismaken met de uitstekende wijnen. Bij Cape Kidnappers ziet u een unieke kolonie jan-van-genten.

Dag 15: Napier - Wellington

U rijdt verder zuidwaarts op weg naar het eindpunt van uw reis over het Noordereiland. Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en een belangrijk centrum voor kunst en cultuur. In Te Papa, het nationale museum, komt u meer te weten over het heden en verleden van Nieuw-Zeeland. Vanavond kunt u hier dineren in een van de vele uitstekende restaurants.

Route: Napier - Wellington, 320 km

Dag 16: Wellington - Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven, waar u de huurauto inlevert voor de terugvlucht naar Amsterdam. Haere rā of tewel tot ziens!
TIP: U kunt deze reis ook verlengen met een bezoek aan het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland of breng nog enkele dagen door in Australië. In veel gevallen moet u toch in Sydney of Brisbane overstappen.

Route: Wellington - Amsterdam

Dag 17: Aankomst Amsterdam

Tijd om de vakantie foto's uit te zoeken!

Overnachtingen 17-daagse reis

1 nacht Auckland, Auckland City Hotel Hobson Street
2 nachten Paihia, Paihia Pacific Resort Hotel
2 nachten Hahei, The Church
1 nacht Whakatane, White Island Rendezvous
2 nachten Rotorua, Sudima Hotel Lake
2 nachten, The Park Hotel Ruapehu, National Park
2 nachten Napier, Cobden Garden Homestay
1 nacht Wellington, Travelodge Wellington

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met - indien mogelijk- maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of wilt u onderweg een stopover maken? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van GoRentals inbegrepen tenzij anders vermeld. Wij bieden de huurauto altijd aan op basis van All-Inclusive. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, Piece of Mind-verzekering voor de volledige afkoop van het eigen risico en lokale belastingen. Ook de kosten voor een extra medebestuurder, GPS en de transfer van uw hotel naar het verhuurstation zijn reeds bij de prijs inbegrepen. De auto van GoRentals mag op de veerboot tussen het Noorder- en Zuidereiland worden meegenomen.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een internationaal rijbewijs (te verkrijgen bij ANWB-winkels).

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Extra's

Insider Tips
Maak uw vakantie nog specialer door het bijboeken van lokale excursies. Onderstaande excursies zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Zo hoort u de verhalen van de lokale bevolking en onderneemt u die activiteiten die zij juist ook zouden doen. Zo ontdekt u pas het echte Nieuw-Zeeland!

Bay of Islands
Bay of Islands - Op zoek naar dolfijnen en The Hole in the Rock
Er is geen betere manier om de Bay of Islands te verkennen, dan met een cruise. Tijdens een halve-dagcruise vaart u met een excursieboot door het gebied. U komt tot het uiterste puntje van het Cape Brett Peninsula en ziet de beroemde Hole in the Rock. Onderweg heeft u grote kans om dolfijnen te zien!

Bay of Islands - Snorkelen met dolfijnen
Het hele jaar door leven de dolfijnen in de Bay of Islands. Tijdens een ecocruise gaat u op zoek naar deze leuke dieren. U kunt ze vanaf de boot bewonderen, maar krijgt ook de gelegenheid om met deze speelse dieren te snorkelen. Een onvergetelijke ervaring!

Coromandel Schiereiland
Coromandel Schiereiland - Kajakken naar Cathedral Cove
Het Te Whanganui-A-Hei Marine Reserve is een paradijs voor kajakkers, vol met stranden en unieke rotsformaties. Tijdens een begeleide excursie peddelt u langs de kust en door grotten. Wie weet wordt u wel vergezeld door speelse dolfijnen. De tocht eindigt bij Cathedral Cove, waar u kunt ontspannen met een warme versnapering.

Coromandel Schiereiland - Wandel over de Coastal Walkway
De 3-4 uur durende wandeling volgt de Coromandel Coastal Walkway. Dit smalle pad, dat de oost- en westkust van het schiereiland verbindt, werd lang geleden al gebruikt door Maori en kolonisten. U doorkruist oerbossen, loopt langs een prachtige rotskust en kunt onderweg genieten van de prachtige uitzichten.

Rotorua
Rotorua - Te Põ, een avond met de Maori
Leer meer over de Maori en hun unieke cultuur tijdens een avond in Te Põ. U geniet van een maaltijd met Maori-gerechten. Na het diner gaat u aan boord van een waka en vaart u naar het geothermische wonderland van de Te Puia vallei. U ziet onder andere de indrukwekkende Pohutu Geyser. Ondertussen vertelt uw gids u oude verhalen en legendes.

Rotorua - zweef tussen de boomtoppen.
Zie het Nieuw-Zeelandse oerbos vanuit een ander perspectief, vanaf 22 meter hoogte. Veilig ingesnoerd zweeft u van platform naar platform tussen de boomtoppen. Een unieke manier om het eeuwoude bos te ervaren en u echt één te voelen met de natuur.

Rotorua - zie de zeldzame kiwi
Wilt u de nationale vogel van Nieuw-Zeeland, de kiwi, in het echt aanschouwen? Wij kunnen voor u een bezoek regelen aan een broedkamer van deze bijzondere vogel. Zie hoe de eieren worden uitgebroed en hoe de kuikens verzorgd worden, voordat ze in het wild worden uitgezet.

Tongariro National Park
Tongariro National Park - op avontuur met een gids
Samen met een gids verkent u het buitenaardse vulkaanlandschap van Tongariro National Park. U kunt de uitdaging aangaan en de 17 kilometer lange Tongariro Trek lopen (7-8 uur) of kiezen voor een kortere wandeling over Restful Ridge. .

Napier
Napier - Art Deco en wijnen
Combineer een stadstour door Napier met een exclusieve tour achter de schermen van de Church Road Winery. Laat u door een gids informeren over de geschiedenis van de bijzondere Art Deco bouwkunst in Napier. Vervolgens begeeft u zich naar de Church Road Winery waar u in de wijnkelder direct vanuit het vat kunt proeven. Deze 5-uur durende excursie wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Napier - Fietsen door de wijngaarden
Tijdens deze halve-dagexcursie fiets u met een gids door de wijngaarden van Hawke’s Bay. Onderweg bezoekt u zo’n 7 wijngaarden. Uiteraard is er voldoende tijd om de heerlijke wijnen te proeven. Deze heerlijke excursie eindigt met een lunch in een van de wijnhuizen.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide informatiemap met routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

Auckland City Hobson Street

Auckland City Hotel is ideaal gelegen in het hart van Auckland op slechts 5 minuten lopen van de Sky Tower, Aotea Square en winkelstraat Queen Street. Of huur een fiets en ontdek de buitenwijk van de stad of een van de twee stranden Takapuna Beach (via de ferry naar Devonport) en Mission Bay Beach. De kamers zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf in Auckland. Geniet na een dag de bezienswaardigheden van Auckland te hebben ontdekt van een welverdiend diner in het Vie Restaurant. Of van een drankje in een cafe in Viaduct Harbour.

Paihia Pacific Resort Hotel

Paihia Pacific Resort ligt op slechts 150 meter van het strand en op 5 minuten lopen van het stadscentrum van Paihia. Het resort heeft een uniek zwembad wat is omgeven door veel bloemen waar u een verfrissende duik kunt nemen na een dag Paihia en omgeving te hebben ontdekt. Het resort beschikt over een sauna, spa en een fitnessruimte ideaal voor het bijkomen na een lange reis of een dag vol nieuwe ontdekken in de Bay of Islands. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en een continentaal ontbijt voor een goede start van de dag. De loungebar naast het zwembad is een perfecte plek om te ontspannen van een drankje na een dag vol activiteiten.

Door de ligging is Paihia Pacific de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken het Paihia Scenic Reserve bevindt zich op 2 minuten lopen. Op 5 minuten rijden bevindt zich de historische Waitangi Treaty Grounds dat het begin markeert van Nieuw-Zeeland als staat.

The Church Hahei

The Church bevindt zich op 1,5 hectare inheemse struiken en tuinen die privacy bieden aan alle huisjes. Hier bent u maar een wandeling van 10 minuten verwijderd van het roze strand van het prachtige Hahei Beach. Op 5 minuten lopen vindt u de winkels en cafés van Hahei. Start de dag met een ontbijtje op uw privé terras terwijl u geniet van de zonnestralen op uw gezicht. Maak u klaar voor een bezoek aan de wereldberoemde Catherdral Cove en Hot Water Beach. Door de warmwaterbronnen onder het strand van Hot Water Beach komt warm water boven drijven als u een gat graaft in de grond.

The Church Bistro is gehuisvest in het oorspronkelijke kerkgebouw uit het begin van de 20ste eeuw en ligt naast de accommodatie. De zichtbare kauri balken, het klassieken schrijnwerk en de originele vloer dragen bij aan de charme en het karakter van de bistro.

White Island Rendezvous

Het motelcomplex ligt tegenover de pittoreske Whakantane Wharf en op loopafstand van het stadscentrum met restaurants en winkels. White Island Rendezvous is het enige motelcomplex in de omgeving met zijn eigen café wat een favoriet is onder de lokale bevolking. Geniet van een ontbijt met verse koffie in het café. White Island Rendezvous is een ideale uitvalsbasis om Moutohora Island te ontdekken een natuurreservaat en de thuisbasis voor enkele Nieuw-Zeelandse zeldzame bedreigde flora en fauna gelegen op slechts een vaartocht van 15 minuten vanaf Whakatane Wharf.

Sudima Hotel Rotorua

U kunt niet dichter bij Lake Rotorua verblijven, Sudima Lake Rotorua ligt direct aan de oever en biedt een adembenemend uitzicht over het water. Met een korte wandeling bevindt u zich in het bruisende centrum van Rotorua. Rotorua is ongetwijfeld een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Nieuw-Zeeland. Hier kunt u getuige zijn van de krachten van de natuur, de rijkdom van de Maori-cultuur of op avontuur gaan tijdens een van de vele activiteiten in de omgeving.

Neem de Skyline Gondola omhoog en geniet van het uitzicht voordat u begint aan een natuur wandeling. Ontspan daarna in de wereldberoemde Polynesische spa gelegen naast Sudima Hotel Lake Rotorua. In het hotel zelf zult u zich geen moment vervelen in de verwarmde zwembaden, privé spa’s, massage mogelijkheden en Maori concerten met uiteraard traditionele Hangi.

The Park Hotel Ruapehu

Het enige driesterrenhotel in de regio met een prachtig uitzicht op de drie vulkanen Mount Ruapehu, Mount Tongariro en Mount Ngauruhoe bekend als Mount Doom in de Lord of the Rings films. Begin uw dag met het openen van de gordijnen en geniet van het uitzicht over de omgeving en de vulkanen terwijl u zich klaar maakt voor een nieuwe dag vol avonturen in de Nieuw-Zeelandse natuur. Aan het einde van de dag kunt u ontspannen in de bubbelbaden, in één van de hangmatten of bij het openhaard. Het Park Hotel is de ideale uitvalsbasis voor het lopen van de Tongariro Alpine Crossing, te vissen en te wandelen. De accommodatie beschikt over een restaurant en bar de Spiral een favoriet onder de lokale bevolking en bezoekers.

Cobden Garden Homestay

Een traditioneel ingericht koloniale villa en de perfecte bed & breakfast-retraite in Napier. Cobden Garden ligt hoog op Bluff Hill met een prachtig uitzicht en op slechts 12 minuten lopen van het hart van Napier City in Hawké Bay.

Begin uw dag met vogelgezang terwijl de zon op komt met een uitgebreid ontbijt gemaakt van verse lokale producten met liefde bereid door Rayma en Phillip de eigenaren. Samen doen ze er alles aan om uw verblijf extra speciaal en onvergetelijk te maken. Ga op avontuur tijdens een fiets of wandeltocht of tijdens één van de andere activiteiten in de omgeving zoals vissen of het bezoeken van een wijnmakerij.

Travelodge

Travelodge Wellington bevindt zich in het centrum van Wellington op minder dan 15 minuten lopen van de botanische tuin en 10 minuten rijden naar Wellington Zoo. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en bij het restaurant Steps kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een á-la-cart menu voor het diner. In slechts 5 minuten wandelen bevinden zich meer eetgelegenheden.

Adembenemend Nieuw Zeeland

Birgitte Bosma, Product Manager & Reisspecialist

Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland biedt een ongekende variatie aan natuur! Van de bijna tropische stranden in de Bay of Island tot het geothermische natuurgeweld rondom Rotorua en Tongariro National Park. Aan de oostkust ligt Napier, een interessant stadje vol Art-Deco architectuur, omringd door vele wijngaarden. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland, Wellington, is een gezellige stad vol cultuur en leuke cafés en restaurants.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips