Style in Travel

Onze merken

Style in Travel omvat een aantal bedrijven van gespecialiseerde niche touroperators. Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels, Style in Maroc, Darrock Travel, DreamTravels, Boutique Hotels, Fundadore Travels en Viadubai maken hier deel van uit. De individuele reis- arrangementen worden gekenmerkt door het brede - op maat aan te passen - aanbod van routes en (historische) accommodaties met de nadruk op de minder bekende gebieden in genoemde landen.

Style in Travel is de specialist op het gebied van fly-drives.

Uw vakantie is een kostbaar goed. Kies daarom voor zekerheid en professionaliteit: Fundadore Travels is sinds 1989 een gerenommeerde Italië-specialist. Wij regelen alles tot in de puntjes, verblijf, vervoer en verzekeringen, wat u maar nodig heeft; zo houdt u een aanspreekpunt voor uw hele reis. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk. Waarom zelf uw vakantie regelen als het beter, handiger en veiliger kan, en u bovendien tijd en kosten bespaart?

Boeken bij ons betekent: méér kwaliteit, duidelijkheid, zekerheid, informatie en service!
Bekijk het volledige aanbod op onze website Fundadore Travels

Style in Travel heeft  tevens een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Style in Travel is gevestigd in Heerhugowaard en biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reis-traject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis!

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen SGRZ, garantiefonds voor de zakelijke markt