Style in Travel

Dagtocht Gent

DAGTOCHT GENT

Dinsdag 1 mei 2018

U start deze dagtocht in Amsterdam of in Utrecht.

Per luxe touringcar rijdt u in ongeveer 3 uur naar Gent. Deze historische hoofdstad van de belgische provincie Oost-Vlaanderen heeft veel te bieden; Gent is hip én heeft veel historie. Het centrum is klein, maar dat maakt het perfect voor een kort bezoek. U kunt struinen langs de Leije en genieten van de mooie architectuur. Vergeet niet de mierzoete ‘Gentse neuzen’ te proeven, evenals een echt Belgisch biertje.

Aangekomen in Gent begint u de dag met een boottocht, waarbij u vanaf het water kennis maakt met de historische gebouwen die deze stad sieren. Na de lunch, op eigen gelegenheid, bezoekt u de St. Baafkerk, waar het Libertas Male Choir uit Canada een optreden verzorgt o.l.v. Martin Mans.

Aansluitend is er een diner, met een drankje, geregeld in een typisch Belgisch restaurant.

Per touringcar reist u weer terug naar Nederland.


LET OP: Het betreft een dagtocht. De prijs is EUR 89,- p.p. en hier komt alleen nog EUR2,50 calamiteitenfonds bij. Op de bevestiging/factuur die u na boeking ontvangt wordt EUR35,- administratiekosten gecrediteerd.

Dagtocht Gent

Ligging


Er is geen accommodatie bij deze reis aangezien het een dagtocht betreft.

Reissom: EUR 89,- p.p.LET OP: Het betreft een dagtocht. De prijs is EUR 89,- p.p. en hier komt alleen nog EUR 2,50 calamiteitenfonds bij. Op de bevestiging/factuur die u na boeking ontvangt wordt EUR 35,- administratiekosten gecrediteerd.


INBEGREPEN IN DE REISSOM:
- Vervoer per touringcar vanuit Amsterdam of Utrecht naar Gent
- Boottocht Gent,
- Concert van het Libertas Male Choir in de St. Baafkerk o.l.v. Martin Mans,
- Diner, met drankje, koffie en thee in een restaurant in Gent


NIET INBEGREPEN IN DE REISSOM:
-de lunch,
-persoonlijke uitgaven,
-fooien,
-bijdrage Calamiteitenfonds, t.w. Eur 2,50 per boeking

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie