Zoek op land, regio of reis

×

Schotlandreis Scotch Whisky International...

Schotlandreis Scotch Whisky International

SWI | 3 dagen | Schotland | 16 - 18 september 2021

Style in Travel organiseert in opdracht van Scotch Whisky International een 3-daagse reis naar Schotland.

Vanaf 1000,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 16/09/2021
O.B.V. 2 personen
Hotels
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

SWI reis | 3 dagen | Schotland | 16 - 18 september 2021

Scotch Whisky International verwelkomt u in Schotland! Gedurende deze volledig verzorgde reis vliegt u naar Aberdeen, bezoekt u diverse whisky producenten en verblijft u op een fantastische locatie.

Route in het kort

Dag 1: Vlucht - Speyside Cooperage - Benromach distillery - Kellas Estate, 144 km
Dag 2: Glenfiddich distillery - Copper Dog - Coleburn bonded warehouse - Kellas Estate, 70 km
Dag 3: Gordon & MacPhail - Johnstons of Elgin - Luchthaven Aberdeen, 111 km

Inclusief

- Vervoer naar Schiphol
- Vlucht Amsterdam-Aberdeen-Amsterdam inclusief ruimbagage
- Twee overnachtingen in Kellas Estate inclusief ontbijt
- De lunches en diners
- Excursies en entreegelden
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Fooien
- De toeslag voor het verblijf op een eenpersoonskamer
- Stichting Garantiefonds Reisgelden, Eur 5,- per persoon
- Calamiteitenfonds, t.w. Eur 2,50 per boeking

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Welkom in Schotland!

Vlucht vanuit Amsterdam naar Aberdeen. Bij aankomst op de luchthaven van Aberdeen staat de bus klaar en rijden we naar de Speyside regio. We brengen een bezoek aan de Speyside cooperage in Craigellachie. Gedurende de rondleiding krijgen we uitleg betreffende de productie van de eiken vaten die gebruikt worden voor het rijpen van de whiskey. Aansluitend maken we gebruik van de lunch die hier voor ons geregeld is.
We rijden verder naar de Benromach distilleerderij waar we gedurende de rondleiding uitleg krijgen betreffende de traditionele manier van werken binnen deze distilleerderij. Deze distilleerderij gaat echter met zijn tijd mee; men stookt officiële biologische single malt whisky.
Aansluitend rijden we naar Kellas Estate. Deze prachtige accommodatie is gelegen in het hart van Moray te midden van het platteland. We dineren vanavond bij Kellas Estate.

Dag 2: Tastings, activiteit & presentatie

Na een uitgebreid ontbijt rijden we naar de distilleerderij van Glenfiddich gelegen in het stadje Dufftown, de 'wereldhoofdstad van de malt whisky. In Dufftown zijn maar liefst zes distilleerderijen te vinden. De Glenfiddich distilleerderij is een van de oudste distilleerderijen in Schotland en werd in 1886 opgericht door William Grant. De Glenfiddich single malt whiskey heeft vele prijzen gewonnen. Tijd om te proeven!
We lunchen vandaag in de Copper Dog. Deze kleine pub is gelegen op een prachtige locatie waar slechts maaltijden volgens het concept 'van boer tot bord' worden aangeboden. Men serveert hier verse en eerlijke maaltijden gebaseerd op lokale Speyside producten.
We vervolgen de reis met een bezoek aan het Coleburn bonded warehouse waar de nog niet gebottelde whisky ligt te rijpen in een bonded warehouse. Na afloop van dit bezoek rijden we terug naar Kellas Estate waar vanmiddag een groepsactiviteit op het programma staat. Voor aanvang van het diner volgt er een presentatie van Scotch Whisky International. Het diner is vanavond wederom geregeld in Kellas Estate.

Dag 3: Gordon & MacPhail, de terugreis naar Nederland

Uw laatste dag in Schotland. Na het ontbijt en afscheid te hebben genomen van Kellas Estate rijden we naar Gordon & MacPhail. Dit onafhankelijke familiebedrijf houdt zich al ruim 120 jaar bezig met het produceren van whisky. Ooit begonnen als klein winkeltje is het bedrijf nu uitgegroeid tot een begrip in Schotland. De distilleerderij is eigendom van de derde en vierde generatie van de familie Urquhart en biedt werk aan ruim 130 mensen uit de regio. De distilleerderij is tevens de eigenaar van de Benromach distilleerderij in Forres welke wij eerder deze reis reeds hebben bezocht.
Na afloop van dit bezoek gebruiken we de lunch in het 5-sterren restaurant Weavers. Een uniek Schots erfgoed waar men uitzonderlijk, lokaal geproduceerd eten en drinken serveert. We rijden verder naar de luchthaven van Aberdeen en aansluitend vliegen we terug naar Nederland.

Uw accommodatie

• 2 nachten Morrayshire, Kellas Estate

Vluchten

Deze reis wordt aangeboden inclusief vluchten vanuit Amsterdam naar Aberdeen, uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij KLM, inclusief:
-1 stuk handbagage, max. 55 x 35 x 25 cm (21,5 x 13,5 x 10 inch)
-1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm (16 x 12 x 6 inch)
-Totaal gewicht max. 12 kg

Extra ruimbagage kunt u voor vertrek zelf reserveren via de website van de KLM.

Scotch Whisky International

Scotch Whisky International is ontstaan uit pure passie voor Schotse single malt whisky. Toen oprichter Michel Kappen in 2002 besloot zijn baan bij de Rabobank op te zeggen en zich te richten op de wereld van de door hem zo geliefde Schotse single malt whisky, wist hij toen nog niet dat hij op het spoor zou komen van een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Hij begon zijn nieuwe carrière namelijk als de Whisky Talker en hield overal in Nederland lezingen en proeverijen en verkocht daar flessen Schotse single malt.

Programma

Het programma is onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.

Uw reis naar Schotland

Uw reis naar Schotland wordt uitgevoerd door Style in Travel Groups & Incentives in opdracht van Scotch Whisky International. Style in Travel Groups & Incentives is aangesloten bij de ANVR, de SGR en Calamiteitenfonds.

Uw aanmelding voor de reis

U kunt zich via deze website aanmelden voor de Schotlandreis. Style in Travel zal u aansluitend een bevestiging doen toekomen.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 15 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Groepsreizen hebben afwijkende voorwaarden m.b.t. de aanbetaling en mogelijke annuleringen. Wij kunnen u hierover informeren bij reservering.
Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel alsnog voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. In het geval hier kosten bij komen, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Vanafprijzen

De genoemde vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Transport naar Schiphol

Indien gewenst kunt u gebruik maken van de bus welke u naar Schiphol brengt .

Beoordelingen

Deze reis heeft nog geen beoordelingen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Reisleiding

Nathalie Verkleij

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Nathalie Verkleij.

Kellas Estate

Kellas Estate is een prachtig Schots landgoed op meer dan 2500 hectare platteland, gelegen tussen de Moray-steden Elgin en Forres. De accommodatie biedt natuurlijke schoonheid, diversiteit aan leefgebieden en een bijzondere rustige sfeer. In 2000 kochten Frans en Hubert Jurgens het landgoed. Tegenwoordig wordt het landgoed gerund door hun dochter Vivienne ondersteund door haar ouders en het team. Hun twee andere zonen, Frans Jr en Steven komen regelmatig naar Schotland en helpen bij het runnen van dit echt familiebedrijf.

Maatwerkformulier

Loch Ness, Schotse Hooglanders & whisky...

Monique Meijer, manager Groups & Incentives

Kies voor een fly-drive, een roadtrip of een city trip naar Schotland en maak kennis met een ruige kustlijn, kastelen, meren, eilanden en prachtige steden. Schotland biedt een rijke geschiedenis en een overweldigende natuur. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de Schotse Hooglanden. De kastelen vertellen u over oude legendes en in de steden kunt u dwalen door de eeuwenoude straten. Verwonder u over de schoonheid van dit bijzondere land waar men graag een kilt draagt, haggis eet en een glas whisky drinkt.

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips