Zoek op land, regio of reis

×

Schotlandreis Scotch Whisky Investments...

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Scotch Whisky Investments | 3 dagen | Schotland, Speyside

In opdracht van Scotch Whisky Investments verzorgt Style in Travel Groups & Incentives uw reis naar Schotland. U heeft een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan deze reis. Alle informatie vindt u op deze pagina. Ook kunt u via deze pagina de reis definitief boeken.

Wij nemen u graag mee naar het hart van de whiskyindustrie: de Speyside regio. Tijdens deze geheel verzorgde reis maakt u kennis met alle facetten van de whisky-industrie. Van productie tot consumptie.

Op reis naar Schotland met Scotch Whisky Investments

Members van de Scotch Whisky Investors Club betalen € 350,- voor deze reis. Voor alle andere investeerders of gasten van de Investors Club members zijn de kosten € 1.800,00 per persoon (o.b.v. 2-persoonskamer).

Inclusief

- Vlucht Amsterdam-Aberdeen/Inverness-Amsterdam, inclusief handbagage
- Twee overnachtingen in Hotel Golf View,Nairn, inclusief ontbijt, lunch en diners
- Excursies, entreegelden, golf
- Stichting Garantiefonds reisgelden (€5,- per persoon)
- Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Fooien

Het voorlopige programma

Wij willen u graag nader kennis laten maken met de magie van Schotland en natuurlijk met de whisky. Het programma omvat een aantal bezoeken aan distilleerderijen maar biedt tevens de mogelijkheid om te golfen. De voornaamste onderdelen binnen het 3-daagse programma:

Coleburn - Bounded warehouse

In de gesloten en ontmantelde distillery Coleburn liggen de vaten van Scotch Whisky Investments opgeslagen. Samen met de operations manager nemen we een kijkje bij het warehouse waar men u uitleg geeft over het bewaken en controleren van de vaten. Ook het zogenaamde 're-racken' wordt toegelicht. Maar bovenal is dit de uitgelezen kans om uw “eigen” vaten op te sporen en te bekijken.

Tour & Tasting distilleerderijen

Uiteraard kan een bezoek aan distilleerderijen niet ontbreken. Favoriet zijn de Benromach en Glenfiddich distillery. In de kleine Benromach distillery is alles handwerk, terwijl bij de grootse distillery Glenfiddich alles volledig is geautomatiseerd.

Exclusieve tasting Gordon & MacPhail

In 2020 vierde Gordon & MacPhail haar 125-jarige jubileum. Dit familiebedrijf heeft zich door de jaren heen volledig gespecialiseerd in het rijpingsproces dat in de vaten plaatsvindt. Deelnemers aan onze Schotlandreizen krijgen de exclusieve kans om bij hen een tasting te ervaren met hele bijzondere en veelal oude whisky’s.

Castle Stuart Golf (Cabot Highlands)

Het nieuw verworven landgoed Cabot, voorheen bekend als Castle Stuart, is de thuisbasis van de beroemde 18-holes Castle Stuart Golf-links, ontworpen door Mark Parsinen en Gil Hanse. Het beschikt ook over een nieuwe korte baan, een oefenbaan, een art-deco-geïnspireerd clubhuis en het historische 17e-eeuwse kasteel waarnaar de golfbaan is vernoemd. Van oneindige greens tot verkreukelde fairways, natuurlijke bunkers en spectaculaire open uitzichten, golf bij Cabot Highlands kan het beste worden omschreven als een terugkeer naar golf zoals het ooit was.

Nairn Dunbar Golf Club

Gelegen achter de ruige zandduinen van Nairns East Beach, biedt deze baan een ongekende ervaring voor golfers van alle niveaus. De baan lijkt rustig te beginnen, echter u zult nog een hoop uitdaging treffen in het taaie bermgras, de bomen en bunkers die tijdens het spelen uw pad kruisen. Iedere hole kent zijn eigen hindernissen die vragen om goede spelvaardigheid. De club staat op nummer 9 in de Top 100 van Schotse golfbanen en is al sinds de oprichting in 1899 favoriet bij vele golfers. Er is de afgelopen decennia flink geïnvesteerd in het verbeteren van de baan en deze wordt tevens zeer goed onderhouden. (18 holes, par 72, 6.185 meter)

Uw accommodatie gedurende de reis

2 nachten Nairn, Hotel Golf View

Vluchten

Deze reis wordt aangeboden inclusief vluchten vanuit Amsterdam naar Aberdeen en vanuit Inverness naar Amsterdam, uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij KLM, inclusief:
- 1 stuk handbagage, max. 55 x 35 x 25 cm (21,5 x 13,5 x 10 inch)
- 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm (16 x 12 x 6 inch)
- Totaal gewicht max. 12 kg

Neemt u golfbagage mee? Dan kunt u deze bagage zelf bijboeken ( op eigen kosten)

Uw vluchtschema staat als volgt gepland (onder voorbehoud van aanpassingen):
Amsterdam - Aberdeen 09:35 - 10:05
Inverness - Amsterdam 17:35 - 20:10

Uw reis naar Schotland

Uw reis naar Schotland wordt uitgevoerd door Style in Travel Groups & Incentives in opdracht van Scotch Whisky Investments. Style in Travel Groups & Incentives is aangesloten bij de ANVR, de SGR en Calamiteitenfonds.

Uw aanmelding voor de reis

U kunt zich via deze website aanmelden voor de Schotlandreis. Style in Travel Groups & Incentives stuurt u aansluitend een bevestiging.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 15 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel Groups & Incentives bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek. Hierover zal Scotch Whisky Investments u tijdig informeren.

Zekerheid

U boekt uw reis bij Style in Travel Groups & Incentives dus uw reis is gewaarborgd.
Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en de aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Reisdocumenten

Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk betreffende het in het bezit zijn van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort, bewijzen van inentingen en vaccinaties.
Wanneer u de reis niet (geheel) kunt maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document dan zijn mogelijke extra kosten voor uw eigen rekening. Wij als reisorganisatie kunnen geen verantwoordelijkheid dragen indien het ontbreken van de gevraagde documenten/vaccinaties een negatieve invloed hebben op uw reis.

Reisleiding

Nathalie Verkleij en Sanne Arts

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Nathalie Verkleij en/of Sanne Arts van Scotch Whisky Investments. De Speyside regio is bekend terrein voor hen, want deze reizen worden al sinds 2016 door hen begeleid. Ongeveer vijf tot tien keer per jaar reizen zij met een gezelschap af naar het hart van de whiskyindustrie. “We willen het verhaal achter de belegging laten zien. In drie dagen laten we zien hoe whisky gemaakt wordt en wat het tot een interessant beleggingsobject maakt”. Daarnaast zal één van onze ambassadeurs Nathalie en Sanne vergezellen tijdens deze reizen.

Golf View hotel

Het Golf View Hotel and Leisure Club is gelegen met uitzicht op de Moray Firth met tuinen die naar de kust leiden. Veel van de 42 slaapkamers kijken uit op zee en hebben een traditioneel interieur dat u een uitzonderlijk comfortabele verblijfplaats biedt. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad en douche, een selectie toiletartikelen en verwarmde handdoekrekken.

Op reis met Scotch Whisky Investments

Monique Meijer, Manager Groups & Incentives

In opdracht van van Scotch Whisky Investments verzorgt Style in Travel Groups & Incentives uw reis naar Schotland. In overleg met uw reisleidster Nathalie Verkleij van Scotch Whisky Investments stellen wij uw reis met de grootst mogelijke zorg samen. Boekt u bij Style in Travel Groups & Incentives dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende de reis? Neemt u dan gerust contact met mij op.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips