Zoek op land, regio of reis

×

Schotlandreis Scotch Whisky International...

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Scotch Whisky International | 3 dagen | Schotland

In opdracht van van Scotch Whisky International verzorgt Style in Travel Groups & Incentives uw reis naar Schotland. U heeft een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de reis. Informatie betreffende de reis vindt u op deze pagina.

Scotch Whisky International neemt u mee naar het hart van de whiskyindustrie: de Speyside regio. Tijdens deze geheel verzorgde reis wordt u meegenomen door alle facetten van de whisky-industrie.

Inclusief

- Vervoer van en naar Schiphol (optioneel)
- Vlucht Amsterdam-Aberdeen-Amsterdam, inclusief handbagage
- Drie overnachtingen in Kellas Estate, inclusief ontbijt, lunch en diners
- Excursies en entreegelden
- Stichting Garantiefonds reisgelden (€5,- per persoon)
- Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Fooien
- De toeslag voor het verblijf op een eenpersoonskamer

Uw bezoeken gedurende de reis

Tijdens de reis bezoeken wij verschillende aspecten van de whiskyindustrie. Het programma bevat de volgende onderdelen:

Benromach

Deze traditionele Speyside distilleerderij is eigendom van een familie whiskyliefhebbers die single malt whisky met karakter willen maken op hun eigen manier. Ze houden het simpel. Men vertrouwt volledig op hun expertise en de zintuigen om de beste handgemaakte whisky te maken; Speyside single malt die uitsluitend gerijpt heeft op first-fill vaten met een subtiel rokerig karakter. Hiervoor gebruiken zij slechts vier ingrediënten: gerst, water, gist en een menselijke toets. Alle vaten worden met de hand gevuld, individueel gewogen, met de hand gesjabloneerd en opgeslagen in de traditionele dunnage. Waarom? Omdat men bij Benromach gelooft dat het met de hand maken van whisky garant staat voor echte karakter.

Gordon & MacPhail

Gordon & MacPhail is één van 's werelds beroemdste onafhankelijke bottelaars en een goede partner van Scotch Whisky International. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in hout. Zij zeggen dan ook: "The wood makes the whisky". Zij zoeken naar de perfecte combinatie van hout en spirit en dit doen zij al 125 jaar. Die ervaring in het maturen van single malt whisky proeft u terug in de whisky's van Gordon & MacPhail.

Speyside Cooperage

Misschien wel het belangrijkste voor een goede whisky: een goed vat. In de Speyside Cooperage kunt u zien hoe de coopers vaten maken met behulp van traditionele methoden. Misschien kunt u zelf ook een poging wagen.

Coleburn

Een van de vaste onderdelen van de reis en misschien wel het hoogtepunt: het bezoek aan Coleburn. De Coleburn distilleerderij stopte in 1985 met distilleren, maar de opslagplaats is nog wel in gebruik. Hier liggen alle vaten van Scotch Whisky International opgeslagen. “Ontmoet” uw belegging.

Uw accommodatie gedurende de reis

2 nachten Morrayshire, Kellas Estate

Vluchten

Deze reis wordt aangeboden inclusief vluchten vanuit Amsterdam naar Aberdeen, uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij KLM, inclusief:
- 1 stuk handbagage, max. 55 x 35 x 25 cm (21,5 x 13,5 x 10 inch)
- 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm (16 x 12 x 6 inch)
- Totaal gewicht max. 12 kg

Ruimbagage kunt u voor vertrek bijboeken door dit aan te geven bij de inschrijving.

Gratis uw golftas mee
Indien u ervoor kiest om uw eigen golfspullen mee te nemen dan kunt u dat als Flying Blue member van KLM gratis doen. U dient hiervoor zelf een voucher aan te vragen. Hoe dat werkt, vindt u hier.

Uw reis naar Schotland

Uw reis naar Schotland wordt uitgevoerd door Style in Travel Groups & Incentives in opdracht van Scotch Whisky International. Style in Travel Groups & Incentives is aangesloten bij de ANVR, de SGR en Calamiteitenfonds.

Uw aanmelding voor de reis

U kunt zich via deze website aanmelden voor de Schotlandreis. Style in Travel Groups & Incentives stuurt u aansluitend een bevestiging en verzorgt tevens de betaling.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 15 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel Groups & Incentives bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek. Hierover zal Scotch Whisky International u tijdig informeren.

Zekerheid

U boekt uw reis bij Style in Travel Groups & Incentives dus uw reis is gewaarborgd.
Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Transport naar Schiphol

Transport naar Schiphol
Er vertrekt een bus vanuit het kantoor van Scotch Whisky International in Sassenheim naar Schiphol. U kunt uw auto parkeren bij ons kantoor, kosteloos en beveiligd (achter het hek)

U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar Schiphol te reizen.

Reisleiding

Nathalie Verkleij

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Nathalie Verkleij.
Nathalie Verkleij verzorgt sinds 2016 de reizen naar Speyside voor klanten van Scotch Whisky International en de Speyside regio is dan ook bekend terrein voor haar. Ongeveer vijf tot tien keer per jaar reist zij met een gezelschap af naar het hart van de whiskyindustrie. “We willen het verhaal achter de belegging laten zien. In drie dagen laten we zien hoe whisky gemaakt wordt en wat het tot een interessant beleggingsobject maakt”, aldus Nathalie.

Reisleiding

Jan Willem Lokerman

Nathalie wordt bijgestaan door Jan Willem Lokerman. Jan Willem werkt sinds 2016 bij Scotch Whisky International als Client Services Director en is in die hoedanigheid al menig keer in Schotland geweest. “Ik probeer klanten altijd te overtuigen om een keer mee te gaan naar Schotland, want dan zie je in een paar dagen waarom whisky zo’n interessant beleggingsproduct is. Het verhaal dat ik in Sassenheim vertel, wordt bekrachtigd door wat men hier te zien krijgt”, aldus Jan Willem.

Kellas Estate

Midden in het Schotse landschap, op een landgoed van ruim 2500 hectare, ligt het prachtige Kellas Estate. Centraal gelegen in de Speyside regio is Kellas Estate dé perfecte uitvalsbasis in het hart van de whiskyindustrie. Het landgoed wordt gerund door een Nederlandse familie en biedt de mogelijkheid om kleiduif te schieten, te vliegvissen of om simpelweg een wandeling te maken door een typisch Schots landschap.

Op reis met Scotch Whisky International...

Monique Meijer, Manager Groups & Incentives

In opdracht van van Scotch Whisky International verzorgt Style in Travel Groups & Incentives uw reis naar Schotland. In overleg met uw reisleidster Nathalie Verkleij van Scotch Whisky International stellen wij uw reis met de grootst mogelijke zorg samen. Boekt u bij Style in Travel Groups & Incentives dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende de reis? Neemt u dan gerust contact met mij op.

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips