Zoek op land, regio of reis

×

Scotch Whisky International...

Scotch Whisky International

Scotch Whisky International is ontstaan uit pure passie voor Schotse single malt whisky. Toen oprichter Michel Kappen in 2002 besloot zijn baan bij de Rabobank op te zeggen en zich te richten op de wereld van de door hem zo geliefde Schotse single malt whisky, wist hij toen nog niet dat hij op het spoor zou komen van een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Hij begon zijn nieuwe carrière namelijk als de Whisky Talker en hield overal in Nederland lezingen en proeverijen en verkocht daar flessen Schotse single malt.

Ongekend historisch rendement
In zijn periode als Whisky Talker deed Michel Kappen tevens uitgebreid onderzoek naar de prijsontwikkeling van 620 verschillende whisky’s die tussen 1936 en 2007 zijn gebotteld en op de markt te koop werden aangeboden. Uit dit onderzoek bleek dat in de onderzochte periode Schotse single malt whisky jaarlijks 6,6% gemiddeld in waarde toenam. Met deze kennis lanceerde hij eind 2007 zijn eerste beleggingsproducten.

Handelen in flessen (en vaten) single malt whisky
Scotch Whisky International is een handelshuis in een financieel jasje met, naast kantoren in Sassenheim en Montenegro, ook een eigen locatie in Schotland. Wij handelen uitsluitend in flessen en vaten zeldzame Schotse single malt whisky. Daarnaast verzorgen onze mensen het volledige proces van grondstof tot eindproduct, van inrichten van de portefeuille, het beheer van de portefeuille en de uiteindelijke verkoop.

Style in Travel, uw reisspecialist!

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag van ons dus verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verrassingen… Wij brengen jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen.

Zekerheid

Boekt u uw reis bij Style in Travel dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Uw reis naar Schotland

In opdracht van Scotch Whisky International verzorgen wij uw reis naar Schotland. Heeft u interesse om deel te nemen aan een van de reizen dan kunt u zich aanmelden via onze website. Aansluitend ontvangt u van ons een bevestiging met het verzoek om een eerste aanbetaling aan ons over te maken. Het restantbedrag dient u zes weken voor vertrek aan ons over te maken.

Op reis met SWI naar Schotland....

Nathalie Verkleij, Reisspecialist

Stukje tekst van Nathalie

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips