Style in Travel & Secret Escapes

Secret Escapes fungeert als marketingkanaal voor Style in Travel. Indien u via Secret Escapes Group een reispakket van Style in Travel boekt, dan sluit u een reisovereenkomst met Style in Travel. Een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. U gaat bij boeking akkoord met de voorwaarden van Secret Escapes en de touroperator voorwaarden van Style in Travel.

Style in Travel is een partner van Secret Escapes Benelux. Via diverse online kanalen van de Secret Escapes Group worden reizen aangeboden; o.a. van Style in Travel. Deze reispakketten zijn speciaal samengesteld voor het online aanbod van Secret Escapes en alleen beschikbaar voor leden / abonnees van Secret Escapes Group. Het aanbod is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal dagen en tegen de hoogst mogelijke korting in de markt.
 

Waarom Style in Travel?

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander en bieden u een totaalproduct aan. Wij bezoeken bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag van ons dus verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden die voorhanden is, en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verrassingen……..Wij brengen jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar onze bestemmingen.


Vele voordelen

En… boeken via Style in Travel biedt u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen, ook met de low cost carriers. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Style in Travel kent de variëteit van de bestemming beter en biedt juist extra mogelijkheden om een route te kiezen die aan uw individuele smaak voldoet. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Style in Travel is de specialist op het gebied van fly-drives. Of u nu kiest voor verblijf in comfortabele hotels, landhuizen en quintas, Pousadas, Paradores, agriturismo of natuurlodges; bij Style in Travel bent u aan het juiste adres!


Uw reis is in goede handen

Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam die de bestemmingen bijzonder goed kennen. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Lees meer over Style in Travel of bekijk het aanbod van Secret Escapes.


   

Contactgegevens Style in Travel

 
Gildestraat 1 (3e verdieping) ANVR nr: 02022
1704 AG Heerhugowaard SGR nr: 02609
Tel.   +31 (0)85 273 80 60 Kamer van Koophandel nr. 34109283
Mail. info@styleintravel.nl BTW nr.  NL8076.24.500.B.01


Openingstijden:
Telefonisch ma t/m vrij 9.00-17.00 uur en za 12.00-15.00 uur.