Zoek op land, regio of reis

×

Nascar Hotel...

Nascar Hotel

Italië | Sardinië | Santa Maria Navarrese

Charme-hotel voor fijnproevers.

Langs de boulevard van het badplaatsje Santa Maria Navarrese (op 15 minuten rijden van Arbatax) ligt het charmante en bijzondere Hotel Nascar. Het 19e eeuwse pand, dat ooit een graanschuur was en later een 'cantina' voor de productie van wijnen, is met veel zorg en behoud van de oorspronkelijke architectuur door de eigenaresse gerestaureerd.

Winkeltjes en restaurantjes treft u in Santa Maria Navarrese op loopafstand. Voor een uitstapje kunt u de grotten van de Golf van Ogliastra bezoeken; in het binnenland ligt het Gennargentu-gebergte, dat rijk is aan bossen, bergen en ravijnen. Tevens kunt u de prehistorische graven Domus de Janas bezoeken.
Het prive-strand ligt tegenover het hotel. Op het terras kunt u genieten van een drankje en in het restaurant van een uitstekend a la carte diner. Hotel Nascar biedt u een optimale mix van authentiek en chique, met een persoonlijke ambiance, uiterst vriendelijke personeel en een voortreffelijke keuken.

De kamers zijn zorgvuldig ingericht waarbij de eigenaresse zich liet inspireren door de zee, het landschap en de natuur van Sardinië. De kamers zijn een smaakvolle combinatie van hedendaags comfort en natuurlijke materialen, in harmonie met de omgeving.

Maatwerkformulier
©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips