Zoek op land, regio of reis

×

Griekenland...

Cultuur, historie en stranden

Griekenland heeft veel te bieden! Op gemiddeld drie uur vliegen vanuit Nederland vindt u het geliefde vakantieland Griekenland. Naast de indrukwekkende hoofdstad Athene, de Atheense Riviera en de Peloponnesos is Griekenland vooral geliefd vanwege de vele eilanden, ieder met een eigen identiteit. Cultuur, heerlijk eten en prachtige stranden, dat is Griekenland in een notendop. Maak kennis met de Griekse keuken, geniet van de zon en zee, de flora en fauna of laat u meenemen in de geschiedenis van de oude Grieken. Dwaal door de oude steden, duik in de Griekse mythologie en vergaap u aan de opgravingen en ruines. Geniet van het uitzicht vanaf de Akropolis en drink een drankje in de gezellige wijk Plaka. Tel dit op bij een gastvrije bevolking en gemiddeld 300 dagen per jaar zon.…Griekenland is een heerlijke vakantiebestemming!

De beste reistijd voor Griekenland

Ontdek de beste reistijd voor Griekenland op basis van uw wensen en voorkeuren. Wilt u genieten van de zon? Dan zijn juli en augustus de maanden met de hoogste temperaturen, die zelfs boven de 40 graden kunnen uitkomen. Voor een aangenamere temperatuur en zonnige dagen, zijn mei, juni en september perfect, met temperaturen onder de 25 graden.

De maanden mei, juni en september zijn ideaal voor actievelingen, met aangename temperaturen om te fietsen, te wandelen en volop te genieten van dit prachtige land. In mei en juni staat de natuur in volle bloei en dit zijn een van de mooiste reisperiodes. Cultuurreizen zijn het hele jaar door mogelijk, maar het vermijden van het hoogseizoen met hoge temperaturen en drukte wordt aangeraden. In plaats daarvan kunt u in het voor- en najaar reizen voor een comfortabele en plezierige ervaring.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips