Zoek op land, regio of reis

×

Fly -Trains...

Op een ontspannen wijze kennis maken met prachtige steden

Style in Travel heeft in Nederland hét grootste aanbod aan fly-drive vakanties. Omdat wij regelmatig van onze reizigers horen dat zij zo'n reis graag willen maken, maar eigenlijk liever niet zelf willen rijden, bieden wij nu ook fly-train reizen aan. Onze fly-train combinaties maken het mogelijk om op een ontspannen wijze kennis te maken met uw vakantiebestemming!

De fly-train reizen combineren twee of drie steden. U verblijft een paar dagen in een stad, natuurlijk in een comfortabel hotel met een uitstekende ligging om de stad te verkennen. Vervolgens reist u per trein naar de volgende stad. Onderweg geniet u van het mooie landschap. Al onze fly-train reizen zijn inclusief vlucht, accommodatie en een tweede klas treinkaartje. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een toeslag in de eerste klas te reizen.

Met de trein langs verrassende bestemmingen

Wij hebben fly-train arrangementen in Portugal, Ierland en Italië.
Reis met de trein van het kleurrijke Porto naar het zonnige Lissabon of reis per trein door het groene Ierland, tussen het gezellige Dublin en Cork. Uniek is de treinreis vanuit authentiek Edinburgh naar Inverness, gelegen in de Schotse hooglanden. Italië leent zich perfect voor een treinreis op Sicilië of tussen de vijf fotogenieke dorpjes van Cinque Terre.

Het reisaanbod...

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips