Zoek op land, regio of reis

×

Trein (rond)reizen...

De mooiste treinrondreizen

Onze treinrondreizen maken het mogelijk om op een ontspannen wijze kennis te maken met uw vakantiebestemming. Onderweg geniet u van het mooie landschap, komt u in contact met de lokale bevolking en draagt u een steentje bij aan een betere wereld om vervolgens helemaal uitgerust op de volgende bestemming aan te komen.

Op een ontspannen wijze kennis maken met prachtige steden

De treinrondreis begint al bij het dichtstbijzijnde station bij u in de buurt. Zodra u in de trein stapt kunt u direct ontspannen en genieten van deze unieke beleving. Een treinrondreis brengt veel voordelen met zich mee. Zo biedt het naast rust en comfort ook een duurzame manier van reizen. Dat vinden niet alleen wij leuk, maar onze planeet ook. De populariteit van treinrondreizen is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en dat is niet voor niks, want u bent vaak al binnen een paar uur op uw bestemming. Maar dan zonder douane formaliteiten en zonder lange wachtrijen. Ook is het mogelijk om de nachttrein te nemen naar de eerste bestemming, zo kunt u in de avond nog even genieten van prachtig verlichte dorpjes en dromend reist u verder om de volgende morgen fris en fruitig aan te komen in hartje centrum. Of nog mooier, wakker worden met uitzicht op het Lago Maggiore, in het plaatsje Stresa. Vanuit daar reist u dan verder naar Turijn, de bakermat van slowfood, via Genua naar de vijf fotogenieke dorpjes van Cinque Terre om te eindigen in het indrukwekkende Milaan. U kunt er voor kiezen om onderweg te stoppen in Bazel. Dit is een voorbeeldreis, maar wij bieden natuurlijk meer mogelijkheden.

De treintickets op de plaats van bestemming zitten bij de reis inbegrepen, net als de overnachtingen in een centraal gelegen hotel. Treintickets vanuit Nederland naar de bestemming toe zijn niet inbegrepen maar kunt u wel naar eigen wens als extra bijboeken. Zo kunt u optimaal genieten van een onbezorgde treinrondreis.

Met de trein langs verrassende bestemmingen

Het is ook mogelijk om per vliegtuig naar uw bestemming te vliegen en vanuit daar verder te reizen per trein, oftewel een fly-train. Op deze manier bent u snel op de bestemming maar kunt u de reis vervolgens duurzaam voortzetten. De fly-train reizen combineren vaak twee of drie steden. U verblijft een aantal dagen in een stad, in een comfortabel hotel met een uitstekende ligging om de stad te verkennen, om vervolgens per trein verder te reizen naar de volgende stad. Al onze fly-train reizen zijn inclusief vlucht, accommodatie en een tweede klas treinkaartje. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een toeslag in de eerste klas te reizen.

Reis bijvoorbeeld met de trein door Portugal, van het kleurrijke Porto naar het zonnige Lissabon, of reis tussen de vijf fotogenieke dorpjes van Cinque Terre in Italië. Maar ook een treinreis door het groene Ierland is een aanrader zoals tussen het gezellige Dublin en het gemoedelijke Cork. Uniek is de treinreis vanuit het authentieke Edinburgh naar Inverness, gelegen in de Schotse Hooglanden.

Kortom, onze fly-train combinaties maken het mogelijk om op een verantwoorde en ontspannen wijze kennis te maken met uw vakantiebestemming!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips