Zoek op land, regio of reis

×

Stichting Garantiefonds Reisgelden...

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) en Style Groups & Incentives B.V. (KvK nr. 66423325 ) zijn aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Voor meer informatie over de SGR zie www.sgr.nl.

Bekijk het SGR certificaat wat uitgegeven is voor Style in Travel.

Verplichte SGR bijdrage

Per 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van EUR 5 per persoon per boeking. Dit bedrag wordt door Style in Travel bij de reiziger in rekening gebracht en afgedragen aan de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

De reden voor het heffen van een consumentenbijdrage ligt in het toegenomen risico van het garantiefonds om alle reissommen te kunnen garanderen, nu en in de toekomst. Hoewel SGR een financieel gezond fonds is zijn de onzekerheden die samenhangen met Covid dusdanig groot dat er een groter risico is dat reisorganisaties failliet gaan.

Als reiziger krijgt u in dat geval altijd uw volledige reissom terug via de SGR. Om het fonds ook voor de toekomst te behouden is besloten een verplichte bijdrage op alle pakketreizen in rekening te brengen. U zult deze bijdrage terugzien op het moment dat u gaat boeken via onze website, op de reisvoorstellen en op de bevestiging.

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ)

Style Groups & Incentives B.V. (KvK nr. 66423325 ) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling (www.sgrz.nl/garantieregeling) vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Voor meer informatie over de SGRZ zie www.sgrz.nl


©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips