Zoek op land, regio of reis

×

Mijn Style in Travel...

Mijn Style in Travel

Na boeking ontvangt u van ons een persoonlijke link naar een pagina op onze site waar u alle informatie over uw reis kunt terugvinden. Via de link kunt u de status van uw reis inzien, gegevens aanvullen, documenten (bijv. reisvoorstel, factuur, reisbescheiden, vouchers etc) downloaden etc. De link is persoonlijk en gekoppeld aan uw boeking.

Style in Travel app

Style in Travel biedt de reiziger toegang tot een App te downloaden via iTunes/App Store voor iPhone & iPad en via Google Playstore voor alle Android apparaten waarin de reiziger praktische reisinformatie aantreft, een tijdlijn van de geplande reisonderdelen, bijbehorende vouchers en nuttige tips. Het e-mailadres van de reiziger kan worden gebruikt om deze app onder de aandacht te brengen. De persoonsgegevens welke de reiziger verstrekt en die strekken tot uitvoering van de reis worden gedeeld met derden die de techniek leveren voor het gebruik van de app en de reisdata uploaden. Op de bestemming wordt uw locatie bepaald middels GPS.

Bij uw bevestiging en bij uw reisbescheiden ontvangt u verdere informatie over de Style in Travel app.

Reisbureau's & Mobiele reisadviseurs

Reisagenten kunnen bij ons beschikbaarheid en prijzen van al onze arrangementen opvragen. Met een persoonlijke inlogcode is het mogelijk om reserveringen te maken voor alle door ons aangeboden reizen.

Reisagenten inlog:
Inloggen kan via www.styleintravel.nl/reisagenten.

Nog geen inlogcodes ontvangen of problemen met inloggen?
U kunt uw vragen of opmerkingen in het contactformulierinvullen, wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u voor uw vragen ook bellen met ons team, Tel. 020 428 05 55

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips