Zoek op land, regio of reis

×

Mijn Style in Travel...

Mijn Style in Travel

Na boeking ontvangt u van ons een persoonlijke link naar een pagina op onze site waar u alle informatie over uw reis kunt terugvinden. Via de link kunt u de status van uw reis inzien, gegevens aanvullen, documenten (bijv. reisvoorstel, factuur, reisbescheiden, vouchers etc) downloaden etc. De link is persoonlijk en gekoppeld aan uw boeking.

Boekinginzien inlog:
Inloggen kan via www.styleintravel.nl/boekinginzien.

Let op! Inloggen op de boeking inzienpagina kan alleen als u direct bij Style in Travel heeft geboekt. Loopt uw boeking via een derde partij (reisbureau, online marketingplatform etc) ? Neemt u dan s.v.p. contact op met uw wederverkoper.

Style in Travel app

Style in Travel biedt de reiziger, na boeking, toegang tot een speciale App. De Style in Travel App is te downloaden via iTunes/App Store voor iPhone & iPad en via Google Playstore voor alle Android apparaten In de App trefr u praktische reisinformatie aan, een tijdlijn van de geplande reisonderdelen, bijbehorende vouchers en nuttige tips over uw bestemming. Het e-mailadres van de reiziger kan worden gebruikt om deze app onder de aandacht te brengen. De persoonsgegevens welke de reiziger verstrekt en die strekken tot uitvoering van de reis worden gedeeld met derden die de techniek leveren voor het gebruik van de app en de reisdata uploaden. Op de bestemming wordt uw locatie bepaald middels GPS.

Bij uw bevestiging en bij uw reisbescheiden ontvangt u verdere informatie over de Style in Travel app.

Reisbureau's & Mobiele reisadviseurs

Reisagenten kunnen bij ons beschikbaarheid en prijzen van al onze arrangementen opvragen. Met een persoonlijke inlogcode is het mogelijk om reserveringen te maken voor de op de site door ons aangeboden reizen.

Reisagenten inlog:
Inloggen kan via www.styleintravel.nl/reisagenten.

Heeft je klant een maatwerkreis of wil je klant afwijken van een bestaande reis
Mail ons dan de reiswensen van de klant via www.styleintravel.nl/reisbureaus.

Nog geen inlogcodes ontvangen of problemen met inloggen?
U kunt uw vragen of opmerkingen in het contactformulier invullen, wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u voor uw vragen ook bellen met ons team, Tel. 020 428 05 55

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips