Zoek op land, regio of reis

×

Wederverkoper maatwerk...

Een vakantie boeken bij Style in Travel? Wat een geweldig idee!

Style in Travel heeft een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg, individueel of in groepsverband. Bij Style in Travel vind je het allemaal voor je klanten. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive.

Het team van Style in Travel heeft uitgebreide reiservaring en kennis van de bestemmingen. Wij helpen je daarom graag bij het plannen en samenstellen van die speciale reis voor je klanten. Op onze website vind je een keur aan mogelijkheden. Naar wens kun je een reeds samengestelde reis kiezen, deze aanpassen of zelf een complete reis samenstellen voor je klanten. Wij gaan graag met je in gesprek om de reis samen te stellen die precies past bij de wensen van je klant. Je bent dus niet gebonden aan vaste routes of arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kun je wel profiteren van de prijsafspraken die wij voor je hebben gemaakt met onze leveranciers, zoals luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders en accommodaties.

Wil je een pakket van de website boeken?

Dan kan je deze via de website inboeken en in het opmerkingen veld van de boeking jouw ANVR vermelden. Voor ZRA’s vermeldt hier ook je eigen gegevens (email/telefoon/naam).

Je reis op maat samenstellen?

Vertel ons de reiswensen van je klanten en wij stellen een reisvoorstel op maat voor je samen! Je ontvangt van ons, binnen 2 - 3 werkdagen een compleet voorstel op basis van de opgegeven reiswensen. Wij verzoeken je vriendelijk om de reiswensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Vermeldt s.v.p. ook de leeftijden van de reizigers bij de aanvraag, zodat wij eventuele leeftijdskortingen direct kunnen toepassen. Voor de Azoren ontvangen wij daarnaast ook graag de namen volgens paspoort (zonder kunnen we helaas niet voor je aan de slag). Wij rekenen €50,- offertekosten.

Waarom rekent Style in Travel offerte kosten?

Wij merken steeds vaker dat de reiswensen en het budget van klanten niet goed in beeld worden gebracht waardoor reisvoorstellen niet aansluiten bij het beeld van de klant. Dit levert ons veel onnodig werk op. Gezien maatwerkoffertes bewerkelijk zijn, en om het shoppen tegen te gaan, proberen wij met de offertekosten de serieuze aanvragen beter te kunnen filteren.

Wat kan mijn klant verwachten?

Je kan van ons verwachten dat wij je een professioneel reisvoorstel sturen. Een voorstel wat (voor zo ver dat kan) aansluit bij de wensen van je klanten. Een persoonlijk, deskundig en eerlijk advies voor je klant gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Gaat een voorstel door? Dan verrekenen wij de kosten met de reissom. De klant betaald dus geen extra kosten voor zijn reis.

Mijn klant gaat akkoord met de kosten. Wat is de volgende stap?

Zodra je klant akkoord is met de offertekosten ontvang je van ons een betaallink waarmee de 50 euro voldaan kan worden. Zodra de betaling ontvangen is gaan wij aan de slag met het reisvoorstel. Je ontvangt dan z.s.m. het voorstel.

Wederverkoper Maatwerkformulier Style in Travel

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips