Zoek op land, regio of reis

×

Wederverkoper maatwerk...

Een vakantie boeken bij Style in Travel? Wat een geweldig idee!

Style in Travel heeft een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg, individueel of in groepsverband. Bij Style in Travel vind je het allemaal voor je klanten. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive.

Het team van Style in Travel heeft uitgebreide reiservaring en kennis van de bestemmingen. Wij helpen je daarom graag bij het plannen en samenstellen van die speciale reis voor je klanten. Op onze website vind je een keur aan mogelijkheden. Naar wens kun je een reeds samengestelde reis kiezen, deze aanpassen of zelf een complete reis samenstellen voor je klanten. Wij gaan graag met je in gesprek om de reis samen te stellen die precies past bij de wensen van je klant. Je bent dus niet gebonden aan vaste routes of arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kun je wel profiteren van de prijsafspraken die wij voor je hebben gemaakt met onze leveranciers, zoals luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders en accommodaties.

Uw reis op maat samenstellen?

Vertel ons de reiswensen van je klanten en wij stellen een reisvoorstel op maat voor je samen! Je ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, binnen 2 - 3 werkdagen een compleet voorstel op basis van de opgegeven reiswensen. Wij verzoeken je vriendelijk om de reiswensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Vermeldt s.v.p. ook de leeftijden van de reizigers bij de aanvraag, zodat wij eventuele leeftijdskortingen direct kunnen toepassen.

Wederverkoper Maatwerkformulier Style in Travel

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips