Zoek op land, regio of reis

×

Verenigde Staten...

GoAmerika

GoAmerika is dé Amerika-specialist van Style in Travel. De Amerika-specialisten van GoAmerika zijn overal in Amerika geweest, zij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Zij hebben beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Iconische roadtrips

Alleen al het idee van een vakantie naar de VS roept zoveel beelden van iconische roadtrips op, zoals een tocht langs de Highway 1 van Californië van San Francisco naar Los Angeles, een rit over de legendarische Route 66 of het oversteken van de Seven Mile Bridge op weg naar Key West in Florida . Maar hoeveel beelden u al niet van Amerika gezien heeft, de realiteit zal vaak uw verwachtingen overtreffen.
Die eerste glimp van de Grand Canyon of de iconische skyline van Manhattan; de rode Golden Gate Bridge; de ontzagwekkende rode rosten van Arizona en Utah of de prachtige kustlijn van de Pacific Northwest. Boek nu uw Amerika-reis en laat u verrassen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek. en wij kijken welke reis en welke bestemming binnen Amerika het beste bij u past.

Uw vakantie Amerika boekt u bij GoAmerika

Uw vakantie Amerika begint bij GoAmerika. Op deze website vindt u verschillende inspiratieroutes. Fly-drives Amerika inclusief retourvlucht, autohuur en zorgvuldig geselecteerde accommodaties. Spreekt één van deze reizen u aan? Vraag ons dan om een reisvoorstel voor uw gewenste reisdatum en reisgezelschap.
GoAmerika is ook de specialist voor een vakantie Amerika op maat. Wij gaan graag met u in gesprek om die reis naar de Verenigde Staten samen te stellen, die volledig aan uw wensen voldoet. Onze Amerikaspecialisten kennen het land als geen ander en helpen u graag met het samenstellen van uw ultieme fly-drive Amerika

Bekend en onbekend Amerika

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Combineer een bezoek aan één van de bekende nationale parken van Zuidwest-Amerika, zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park of Yosemite National Park met een rit over de beroemde Highway 1 in Californië, het vertier in Las Vegas of bezoek juist de minder bekende parken in New Mexico.
In de Pacific Northwest zitten de staten Oregon en Washington vol onbekende verrassingen. Het zijn staten vol afwisseling, van de gezelligheid in de stad Portland tot de spectaculaire natuur rondom Bend of in Olympic National Park. Geniet van het uitzicht langs de Oregon Coast of wandel door het vulkanische landschap rondom Mount Rainier.
Het echte Wilde Westen vindt u in de Rocky Mountains States, zoals Montana, Wyoming en South Dakota: Uitgestrekte prairies, waar buffels vrij rondlopen, maar ook authentieke cowboystadjes en natuurlijk de uitzonderlijke natuur van Yellowstone National Park.
Ook in de Texas bepalen de cowboys het straatbeeld in steden zoals Austin en Dallas. Dit is de staat met de uitgestrekte landschappen met als hoogtepunt Big Bend National Park en ranches, die ook hun deuren openstellen voor bezoekers.
Voor een reis door de geschiedenis en langs muzieksteden kiest u voor een flydrive door het Diepe Zuiden. In de steden Nashville, Memphis en New Orleans hoort u muziek op elke straathoek, terwijl in de oude plantagehuizen langs de Mississippi de geschiedenis tot leven komt. Sluit uw reis af met een strandvakantie Florida of geniet tijdens een flydrive Florida van de witte stranden, de themaparken in Orlando en het mondaine Miami Beach.
Noordoost-USA wordt gedomineerd door de grote steden zoals New York, Philadelphia, Washington DC en Chicago. In New England vindt u het klassieke New England uit de plaatjesboeken. Kleine dorpjes gebouwd rond een wit kerkje, omringd door een prachtige groene natuur.

Voor welke regio u ook kiest tijdens uw vakantie Amerika. GoAmerika is thuis in alle regio's en helpt u graag met het samenstellen van uw fly-drive Amerika, volledig aangepast aan uw wensen.

De beste reistijd voor de Verenigde Staten

De Verenigde Staten, vanwege hun uitgestrektheid, bieden uiteenlopende ideale reistijden. Voor de oostkust en grote steden zoals New York en Washington D.C., zijn de lente (april-juni) en de herfst (september-november) aangenaam met milde temperaturen. De zomer (juni-augustus) is ideaal voor bezoekers van de nationale parken in het westen, zoals de Grand Canyon. Voor wintersporten in staten zoals Colorado is de winter (december-februari) perfect. Maar vermijd orkaanseizoen aan de Golfkust in de zomer en het bittere koude noorden in de winter. Het is verstandig reisdata af te stemmen op uw gewenste regio en activiteiten.

Maak een afspraak

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij begrijpen dat u bij het boeken van een reis naar Amerika niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, tijdens een videogesprek, bij ons op kantoor of bij u thuis. Maak een afspraak met onze Noord-Amerika-specialisten.

Maak een afspraak

Birgitte Bosma | Product Manager & Reisspecialist

Amerika is al jarenlang mijn favoriete reisbestemming. Ik heb dan ook al veel van het land gezien en raak er niet uitgekeken. Je kunt er heerlijk zelf rondrijden en steeds weer andere dingen ervaren.

Van de woestijn in Arizona tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van de USA. Ik ga regelmatig naar Amerika op vakantie en dan verken ik per auto weer een nieuwe regio. Ook reizen met een camper vind ik geweldig. Niets is fijner dan 's morgens wakker worden, midden in de natuur! Graag deel ik mijn passie voor Noord-Amerika met u. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.