Zoek op land, regio of reis

×

Fly-Drives...

De mooiste fly-drives

Leer uw vakantiebestemming kennen tijdens een fly-drive. Deze vorm van reizen is een goede keuze wanneer u het prettig vindt om op pad te gaan en meerdere locaties wilt bezoeken tijdens uw reis. Style in Travel regelt voor u het totaalpakket waaronder de vlucht, in combinatie met een fijne accommodatie en de huurauto. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fly-drive naar Spanje, Portugal, Italië of misschien wel Jordanië?

De voordelen van een fly-drive

Tijdens uw vakantie komt u op meerdere locaties en krijgt u een goede indruk van uw bestemming. Onderweg overnacht u in door ons geselecteerde accommodaties die voornamelijk bestaan uit sfeervolle, kleinschalige charme hotels op mooie en bijzondere plekken. Style in Travel biedt u een ruime keuze aan prachtige routes langs de mooiste locaties. Hoe u daar komt en in welk tempo, dat is helemaal aan u. Of u nu kiest voor een route langs natuurgebieden of culturele highlights, met een fly-drive reist u in alle vrijheid. Na de rondreis hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een lange rit naar huis. Stap in het vliegtuig met een koffer vol mooie herinneringen.

Het aanbod van Style in Travel

Bij Style in Travel bent u aan het juiste adres voor de mooiste fly-drives binnen Europa, maar ook voor bestemmingen verder weg. Geniet van een unieke en bijzondere vakantie. Reist u liever met uw eigen auto? Style in Travel heeft tevens een mooi aanbod autovakanties. Wij adviseren u graag!

Niet zelf rijden?

Wilt u niet zelf rijden, ga dan onbezorgd op reis en boek uw reis met een privéchauffeur. Wij regelen de vluchten, uw accommodatie en de auto inclusief chauffeur. Uw chauffeur spreekt Engels (basis), maar is geen gecertificeerde Engelssprekende gids. U hoeft zich geen zorgen te maken over de route en in overleg kunt u zelf aangeven waar u een stop wenst te maken. Op de dagen dat er geen programma - en dus geen vervoer - gepland staat, is de chauffeur in principe niet beschikbaar. Deze dagen kunt u eventueel gebruik maken van een taxi of een ander vervoersmiddel. Indien u, op 'vrije dagen' toch gebruik wenst te maken van onze chauffeur, dan kunt u dit ter plaatse met hem afstemmen. Op dit moment biedt Style in Travel deze mogelijkheid aan bij rondreizen door Albanië, Jordanië en Marokko.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips