Reizen is beleven!

Om u zo specifiek mogelijk van dienst te kunnen zijn omvat Style in Travel een aantal gespecialiseerde niche touroperators. Zo bieden Girassol Vakanties, Intermezzo Travels,  DreamTravels, Mundicolor Vakanties en Fundadore Travels ieder een ruim aanbod aan unieke reizen naar een vakantieland naar uw keuze. Op deze persoonlijk samengestelde routes ontdekt u naast de populaire plekken ook juist de minder bekende gebieden, terwijl u verblijft in speciaal door ons geselecteerde accommodaties. Bovendien zijn de reizen volledig naar wens aan te passen, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijke reis! Vakanties op maat, speciaal voor u gemaakt. En dat altijd voor een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Style in Travel?

 • Style in Travel vindt het belangrijk dat uw vakantie altijd perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. Daarom kunt naast het kiezen voor één van de vele samengestelde reizen er ook altijd voor kiezen om deze te personaliseren aan de hand van uw eigen wensen en voorkeuren. Bepaal bijvoorbeeld zelf uw reisduur, de route, de plekken waar u wilt overnachten en welke bezienswaardigheden u wilt zien. Ook als u nog helemaal geen idee heeft over hoe u uw vakantie wilt invullen, bent u bij Style in Travel aan het goede adres. Door contact met ons op te nemen kunnen we aan de hand van uw persoonlijke wensen een compleet op maat gemaakte reis samenstellen. Onze specialisten helpen u maar al te graag!
   
 • Omdat Style in Travel u op geen enkele manier wilt beperken in het vinden van een ideale vakantie, is bij het grootste deel van de reizen dagelijks vertrek mogelijk. Dankzij de flexibele reisdata bent u niet afhankelijk van een bepaalde vertrekdata. 
   
 • In ons aanbod vindt u uiteenlopende fly-drives routes. Over deze routes is goed nagedacht en na afloop heeft u een compleet beeld van uw gekozen vakantiebestemming. Door met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming te gaan beperkt u aanzienlijk de reistijd en heeft u meer tijd om te genieten! Vervolgens bepaalt u zelf het tempo waarin u wilt reizen bepalen en ontdekt u zowel de populaire als minder bekende plekken.
   
 • Bij een onvergetelijke vakantie hoort natuurlijk een onvergetelijk verblijf. Tijdens onze reizen overnacht u in de meest authentieke en luxe accommodaties, speciaal door ons geselecteerd.  Met de meeste accommodaties werken we al jaren samen en we kunnen u dan ook garanderen dat het u aan niets te kort komt tijdens uw verblijf. Bovendien zijn alle locaties persoonlijk door ons bezocht, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u krijgt wat er beloofd wordt.
   
 • Dankzij ons uitgebreide aanbod aan deskundig samengestelde reizen voor verschillende bestemmingen, durven wij onszelf een echte landenspecialist te noemen. We kennen de landen als geen ander en met deze kennis stellen we onze unieke reizen samen. Daarnaast kunnen we u voorzien van het beste advies, ook als u uw reis zelf wilt samenstellen. Onvergetelijke reizen voor eerlijke prijzen vindt u bij Style in Travel.