Style in Travel omvat een aantal bedrijven van gespecialiseerde niche touroperators. Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels, Darrock Travel, DreamTravels, Style in Maroc, DownUnderTravels, Fundadore Travels en Viadubai maken hier deel van uit. De individuele reis- arrangementen in worden gekenmerkt door het brede - op maat aan te passen - aanbod van routes en (historische) accommodaties met de nadruk op de minder bekende gebieden in genoemde landen.

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Style in Travel reis- en marketing concepten is een creatief PR- en marketingbureau dat oplossingen biedt voor veel vraagstukken op het gebied van reizen en recreatie. Onze ervaring in de reisbranche, marketing en PR biedt u een totaalconcept waar doel groepgericht denken het meest effectief werkt en het beste resultaat oplevert. Style in Travel biedt een concept met op ieder wenselijk gebied ruime ervaring uit branches als touroperators, airlines en recreatie bedrijven. Wij hebben een groot netwerk en werken met de beste mensen met enthousiasme, passie en ervaring. Wij zijn strategische denkers met een passie voor reizen.

Style in Travel is gevestigd in Heerhugowaard en biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reis-traject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis!

Meer informatie?
Mail naar info@styleintravel.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.