Style in Travel

Maatwerk

Style in Travel omvat een aantal bedrijven van gespecialiseerde niche touroperators. Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels, DreamTravels, Fundadore Travels en Viadubai maken hier deel van uit. De individuele reis- arrangementen worden gekenmerkt door het brede - op maat aan te passen - aanbod van routes en (historische) accommodaties met de nadruk op de minder bekende gebieden in genoemde landen.

Style in Travel is de specialist op het gebied van fly-drives.

Style in Travel heeft  tevens een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Style in Travel is gevestigd in Heerhugowaard en biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reis-traject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis!

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen SGRZ, garantiefonds voor de zakelijke markt