Zoek op land, regio of reis

×

Ons team...

Reizen is beleven...

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan routes, die op maat zijn aan te passen. U overnacht in unieke accommodaties, zoals comfortabele hotels, quinta’s, pousada’s, paradores, agriturismo of natuurlodges.

Style in Travel biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reistraject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis! Ons team bestaat uit enthousiaste bestemmingsspecialisten, die hun passie voor reizen graag met u delen.

Als kind al extreem geïnteresseerd in topo- en geografie. Na mijn toerisme studie gaan werken als product manager en in 1998 zelfstandig ondernemer geworden.

Naar welke bestemming u ook reist, wij bieden u als klant eenzelfde concept waarbij maatwerk, kwaliteit en slim doordachte routes centraal staan. Reizen is beleven….dat is onze slogan. U mag van ons verwachten dat wij u altijd naar de mooiste plekken brengen. Ieder land heeft zijn hoogtepunten, voor iedereen verschillend, heel persoonlijk. Mijn keuze; Coimbra in Portugal, Caceres in Spanje, Napels in Italië, Fes in Marokko of een heerlijk strandhotel op de Florida Keys. Ik houd van steden, de geschiedenis, cultuur en de bevolking. Deze is overal weer anders…..dat is reizen, dat is beleven!

Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis. Ons ervaren team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Ik stel ons team graag aan u voor:

Crediteuren | Debiteuren

Reizen is mijn passie... Van backpacken door China tot een verblijf in de meest luxe resorts, maar stedentrips in Zuid-Europa zijn toch wel mijn favoriet. De combinatie van historie, cultuur zon en heerlijk eten maken voor mij het plaatje compleet. Ruim 20 jaar ben ik al werkzaam in de reisbranche en sinds 2014 ben ik het team van Style in Travel komen versterken.

Een gestroomlijnde administratie, dat is waar ik mij voor inzet. Inkoop en verkooporders controleren, betalingen klaar zetten, zorgen dat de betalingen netjes op tijd de deur uit gaan én ervoor zorgen dat onze klanten op tijd betalen. Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is! Elke dag doe ik dit met heel veel plezier. Met de passie voor reizen in mijn achterhoofd verzorg ik het gehele financiële traject van uw vakantie. Zodra uw reis gefactureerd is, begint mijn werk!

Groepen, Incentives & FAM trips

Geen dag is hetzelfde op de werkvloer van mijn afdeling, de afdeling groepsreizen en incentives! Elke dag word ik weer verrast door de variatie van projecten; groepsreizen op maat voor kleine en grote gezelschappen. In het verleden heb ik reizen mogen organiseren voor bedrijven, koren, sportverenigingen, rotary's, yoga scholen, vogelaars, wandel- en fietsverenigingen, agrarische bedrijven, de horeca, vriendenclubs en families.

Op verzoek van de klant stel ik een reis samen, die geheel naar wens kan worden ingevuld . Daarnaast geef ik de groepen een extra stukje aandacht door een afspraak aan huis of op locatie, het geven van een presentatie betreffende de reis en het begeleiden van de reis, zowel bij vertrek op de luchthaven als in het buitenland. En, niet onbelangrijk, naast groepsreizen naar Portugal, Spanje en Italië, organiseert de afdeling groepsreizen van Style in Travel tevens reizen naar alle bestemmingen wereldwijd!

Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, heb ik veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn favoriete bestemming in Zuid-Europa is de provincie Cadiz in Spanje, met haar ongerepte natuur en kilometerslange zandstranden. Steden als Wenen, Rome en Sevilla vind ik prachtig, cruisen op de Middellandse Zee vond ik een fantastische ervaring en - wat verder van huis - heeft mijn reis naar Hawaii een geweldige indruk achter gelaten.

Heeft u vragen over een groepsreis of een incentive? Ik help u graag!

Verre bestemmingen | Zwitserland | Oostenrijk

Noord-Amerika en Down Under zijn al jarenlang mijn favoriete reisbestemmingen. Ik heb dan ook al veel van deze bestemmingen gezien en raak er niet uitgekeken. Het zijn landen waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren.
Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies. In Australië vind ik het geweldig om door de Outback te rijden, waar je soms urenlang niemand tegenkomt, om vervolgens de vakantie af te sluiten aan het strand in Queensland. In Nieuw-Zeeland blijf ik me verbazen over de grote variatie in landschappen. Zo rij je eerst 's morgens nog door een lieflijk heuvellandschap, maar sta je een paar uur later tussen de bubbelende modderpoelen op de helling van een vulkaan. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van deze landen. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

Ook binnen Europa heb ik al veel bestemmingen mogen bezoeken. Dit begon ooit tijdens het 'interrailen', maar ook nu nog bezoek ik graag één van onze mooie Europese bestemmingen. Bij Style in Travel ben ik, naast Noord-Amerika en Down Under, ook verantwoordelijk voor de inkoop van Frankrijk, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Landen met een geweldige natuur, waar ik niet uitgekeken raak!

Spanje | Portugal

Ik ben geboren in Gijon (Noord Spanje) en al meer dan 15 jaar werkzaam bij Style in Travel. Dat is lang… maar reizen verveelt nou eenmaal nooit. Na mijn toeristische opleiding ben ik begonnen als stagiair en stap voor stap doorgegroeid naar mijn huidige functie als office manager bij Style in Travel. De opgebouwde kennis en ervaring komt goed van pas bij het samenstellen van uw droomreis langs de mooiste plekjes van Europa. De afwisselende functie maken dat ik elke dag weer met een glimlach het kantoor binnen stap om de vele verschillende klanten zo goed mogelijk te helpen.

Reizen door Zuid-Europa draait voor mij om genieten; Genieten van de lokale specialiteiten en goede wijnen, van de zon en de natuurlandschappen, van de gastvrije bevolking en het leven dat zich buiten afspeelt. Elk jaar probeer ik meerdere bestemmingen in Spanje te bezoeken, Spanje voelt voor mij als thuiskomen, maar het land blijft mij elke keer verbazen.

Je hoeft niet altijd ver te reizen voor bijzondere ervaringen!

Italië | Frankrijk | Oostenrijk | Zwitserland


Ik ben directeur/oprichtster, van Fundadore Travels, heb in Italië gewoond en ben van oorsprong tolk/vertaler Italiaans. Ik ben Fundadore Travels in 1989 begonnen. Met mijn kennis van het land, de taal en cultuur lag de focus van het begin af aan op "Het Andere Italië": geen massatoerisme, authentieke locaties en extra aandacht voor Zuid-Italië.

Veel klanten komen jaarlijks bij ons terug en de ervaringen van onze reizigers inspireren ons om het aanbod steeds verder uit te breiden en te vernieuwen. Lees ook de meningen van anderen bij de beschrijvingen van onze accommodaties en arrangementen. Wij werken in een hecht en gemotiveerd team en staan graag voor u klaar om u het mooiste van Italië te bieden.


Ierland | Verenigd Koninkrijk | Italië | Albanië | Marokko

In 2015 ben ik bij het team van Style in Travel gekomen. Wat mij aantrekt binnen Style in Travel is dat het aanbod de nadruk heeft op de minder bekende gebieden en dat het maatwerk het product onderscheidend maakt ten opzichte van andere touroperators. Ik hou van variatie en draai mee bij de afdelingen reserveringen en product.

Van mijn hobby reizen heb ik mijn werk kunnen maken. Mijn favorieten zijn o.a. Aruba, Nepal en Kenia. Dichter bij huis vind ik Rome, Porto en Marrakech heel bijzonder. De afgelopen jaren ben ik meerdere malen in de USA geweest. Ik neem u dan ook graag mee op reis, naar de muziek van The Deep South of door de prachtige natuur van Oregon

Na mijn studie, Tourism Management, ben ik enige tijd in Ierland aan de slag gegaan en hierdoor heb ik een voorliefde gekregen voor dit prachtige land. De vriendelijke mensen, de eeuwenoude geschiedenis en vooral de prachtige natuur maken dit één van de mooiste bestemmingen. Ik ben binnen Style in Travel verantwoordelijk voor het Ierland en Verenigd Koninkrijk product en verzorg graag uw reis.

Culinair | Wijn | Gastronomie

Sinds 1983 ben ik werkzaam in het toerisme en in 1997 heb ik samen met Miriam Doornink Cazebonne opgericht. In Cazebonne kan ik mijn liefde voor reizen, wijn en gastronomie helemaal kwijt. Aangezien standaard mensen niet bestaan bieden wij geen standaard reizen aan, maar stellen wij de wensen en behoeften van de klant centraal. Dat lijkt kostbaar, maar dat is niet het geval! Je moet natuurlijk wel weten wat je doet. Ik spreek de taal, ken de ziel van de landen waar we actief zijn en weet er blindelings de weg.

Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg met z’n tweeën, een wijnvakantie met uw vrienden of collega’s of een paar dagen koken met uw kookclub: uw route loopt via Cazebonne. Een mailtje of telefoontje is genoeg.

Portugal | Engeland | Zwitserland | Oostenrijk

Van kinds af aan heeft het toerisme mij gefascineerd. Sindsdien heb ik meerdere toeristische opleidingen gevolgd. Het Verenigd Koninkrijk is één van mijn favoriete bestemmingen en Londen is mijn lievelingsstad hier voel ik me thuis en heb ik een halfjaar gewoond. Verder heb ik tijdens mijn studie de mogelijkheid gehad om in Southampton te studeren en stage te lopen in Nieuw-Zeeland.

Ik ga graag op zoek naar de plekken waar locals komen. Hier vertellen ze altijd met trots over de regio en hebben ze de beste tips weg van het massatoerisme. Zo proef je goed de sfeer van de regio en ontdek je het beste van het land. Ik help u graag verder met een reis naar Portugal maar reizen naar Italië, Denemarken of Zwitserland verzorg ik ook graag voor u. Daarnaast kan ik mijn passie voor reizen en schrijven kwijt in verschillende marketingactiviteiten, waaronder de wekelijkse nieuwsbrief.

Italië | Spanje | Cyprus

Als klein meisje stelde ik al de reizen voor mijn familie samen en zocht ik alles tot in de puntjes uit. Toen ik een studie moest kiezen, was de keuze dan ook niet moeilijk. Het reizen en daarbij nieuwe mensen en culturen leren kennen is een grote passie die ik het liefst constant wil vervullen. Bij Style in Travel ben ik als stagiaire begonnen, maar ondertussen ben ik werkzaam als reisspecialist. Style in Travel staat voor mij voor de combinatie van vrijheid bij het samenstellen van een reis, persoonlijke aanpak en unieke accommodaties.

Mijn reiskennis ligt vooral bij de bestemmingen Spanje, Italië en Cyprus, waarbij Rome bij uitstek de mooiste stad is die ik ooit heb bezocht. Toch voel ik mij in de Spaanse, gastvrije cultuur het meeste thuis en geniet ik van de vele facetten die het land te bieden heeft. Zo kan je er lekker eten maar beschikt het ook over prachtige natuur(parken) en geweldige steden met indrukwekkende architectuur.

Ik help u graag verder bij het adviseren en samenstellen van de reis die u voor ogen heeft.

Italië | Cuba | Jordanië | Portugal

Ik heb altijd al waardering gehad voor reizen. Het ontdekken van andere culturen, je even in een totaal andere wereld begeven en dan het gevoel dat je krijgt wanneer je wordt omringt door ongerepte natuur… Ik leef ervoor!

Italië is een van de landen die mijn hart hebben gestolen. Voor mijn Tourism Management studie heb ik een half jaar gestudeerd in Bergamo, waar vanuit ik veel van dit mooie land heb mogen zien en ervaren. Mijn favoriete bestemming was toch wel het Como Meer, met het heldere water en indrukwekkende omringende groene bergen. Voor mijn studie ben ik verder ook nog naar Cuba geweest, waar ik enorm heb genoten en allerlei indrukken heb opgedaan. Dansen op de straten van Trinidad, paardrijden door de Vinales Vallei, lunchen op een boerderij nabij Havana... Een prachtige ervaring. Nog een land die bij me is gebleven is Jordanië. De vriendelijke mensen in combinatie met het heerlijk eten en indrukwekkende bezienswaardigheden maken het bijzondere vakantiebestemming. Ik droom nog regelmatig weg naar Petra en Wadi Rum.

Mijn hoofdtaak momenteel is om achter de schermen ervoor te zorgen dat al onze mooie producten goed staan, maar soms kunt u mij ook per mail of telefonisch tegen komen om u te helpen met uw vragen. Graag help ik u met al mijn passie en enthousiasme verder om samen een prachtige reis in elkaar te zetten en zo ook u een prachtige ervaring te laten beleven.

Noorwegen | Engeland | Frankrijk | Italië | Griekenland

Van jongs af aan heb ik al een passie voor verre reizen. Van zeilen naar Noorwegen, rondreizen door Japan of genieten van de gastvrije cultuur in Mexico. Op 16 jarige leeftijd ben ik, samen met mijn vader, naar India gereisd om vrijwilligerswerk te mogen doen voor Habitat for Humanity. Hier mocht ik de inwoners van Pondicherry helpen bij het bouwen van huizen. Naast de verre bestemmingen ben ik ook regelmatig te vinden in warme Europese landen, zoals Frankrijk, Italië en Griekenland. Het bourgondische leven en het bezoeken van plaatsen met karakteristieke gebouwen zijn voor mij echt een must tijdens mijn reis.

Na vele jaren mij persoonlijk te hebben ontwikkeld in verschillende branches, ben ik bij Style in Travel echt op mijn plek. Mijn achtergrond in hospitality en event is een goed fundament voor mijn huidige functie als product manager.

Onbezorgde reizen beginnen met het juiste advies.

Ons ervaren team van reisspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren bij uw vakantiekeuze. U kunt uw vragen of opmerkingen indienen via het contactformulier.. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u met vragen ook bellen met onze reisspecialisten, Tel. 020 428 05 55

Style in Travel

Style individuals B.V.
Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
NEDERLAND
Tel. 020 428 05 55
Email. info@styleintravel.nl

ANVR nr: 02022
SGR nr: 02609

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr. NL8076.24.500.B.01

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips