Zoek op land, regio of reis

×

Ons team...

Reizen is beleven...

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan routes, die op maat zijn aan te passen. U overnacht in unieke accommodaties, zoals comfortabele hotels, quinta’s, pousada’s, paradores, agriturismo of natuurlodges.

Style in Travel biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reistraject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis! Ons team bestaat uit enthousiaste bestemmingsspecialisten, die hun passie voor reizen graag met u delen.

Als kind al extreem geïnteresseerd in topo- en geografie. Na mijn toerisme studie gaan werken als product manager en in 1998 eigenaar geworden van IOT in Amsterdam. Institute of Travel organiseerde culturele groepsreizen onder de labels Academische Reizen, Instituut voor Internationale Excursies, Marco Polo Reizen, Senior Vakantie Plan en Voyage & Culture. Daarnaast was er een succesvolle lijn met individuele (fly-drive) arrangementen naar Portugal en Spanje. Sinds 2014 is de laatst genoemde groep(individuals) met het hele team gevestigd in eerst Alkmaar en sinds 2017 in Heerhugowaard.

Naar welke bestemming u ook reist, wij bieden u als klant eenzelfde concept waarbij maatwerk, kwaliteit en slim doordachte routes centraal staan. Reizen is beleven….dat is onze slogan. U mag van ons verwachten dat wij u altijd naar de mooiste plekken brengen. Ieder land heeft zijn hoogtepunten, voor iedereen verschillend, heel persoonlijk. Mijn keuze; Coimbra in Portugal, Caceres in Spanje, Napels in Italië, Fes in Marokko of een heerlijk strandhotel op de Florida Keys. Ik houd van steden, de geschiedenis, cultuur en de bevolking. Deze is overal weer anders…..dat is reizen, dat is beleven!

Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis. Ons ervaren team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Ik stel ons team graag aan u voor:

Crediteuren | Debiteuren

Reizen is mijn passie... Van backpacken door China tot een verblijf in de meest luxe resorts, maar stedentrips in Zuid-Europa zijn toch wel mijn favoriet. De combinatie van historie, cultuur zon en heerlijk eten maken voor mij het plaatje compleet. Ruim 20 jaar ben ik al werkzaam in de reisbranche en sinds 2014 ben ik het team van Style in Travel komen versterken.

Een gestroomlijnde administratie, dat is waar ik mij voor inzet. Inkoop en verkooporders controleren, betalingen klaar zetten, zorgen dat de betalingen netjes op tijd de deur uit gaan én ervoor zorgen dat onze klanten op tijd betalen. Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is! Elke dag doe ik dit met heel veel plezier. Met de passie voor reizen in mijn achterhoofd verzorg ik het gehele financiële traject van uw vakantie. Zodra uw reis gefactureerd is, begint mijn werk!

Groepen, Incentives & FAM trips

Geen dag is hetzelfde op de werkvloer van mijn afdeling, de afdeling groepsreizen en incentives! Elke dag word ik weer verrast door de variatie van projecten; groepsreizen op maat voor kleine en grote gezelschappen. In het verleden heb ik reizen mogen organiseren voor bedrijven, koren, sportverenigingen, rotary's, yoga scholen, vogelaars, wandel- en fietsverenigingen, agrarische bedrijven, de horeca, vriendenclubs en families.

Op verzoek van de klant stel ik een reis samen, die geheel naar wens kan worden ingevuld . Daarnaast geef ik de groepen een extra stukje aandacht door een afspraak aan huis of op locatie, het geven van een presentatie betreffende de reis en het begeleiden van de reis, zowel bij vertrek op de luchthaven als in het buitenland. En, niet onbelangrijk, naast groepsreizen naar Portugal, Spanje en Italië, organiseert de afdeling groepsreizen van Style in Travel tevens reizen naar alle bestemmingen wereldwijd!

Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, heb ik veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn favoriete bestemming in Zuid-Europa is de provincie Cadiz in Spanje, met haar ongerepte natuur en kilometerslange zandstranden. Steden als Wenen, Rome en Sevilla vind ik prachtig, cruisen op de Middellandse Zee vond ik een fantastische ervaring en - wat verder van huis - heeft mijn reis naar Hawaii een geweldige indruk achter gelaten.

Heeft u vragen over een groepsreis of een incentive? Ik help u graag!

Portugal | Italië | Mediterranée | Marokko | Baltische Staten | BeNeLux | Duitsland

Gedurende mijn studie, Tourism Management, werd al snel duidelijk dat mijn interesse uitgaat naar de productkant binnen de reisbranche. In 2014 kreeg ik de kans om een nieuw label op te zetten voor de bestemming Marokko. Niet veel later volgden Italië en Malta binnen het label Intermezzo Travels en tegenwoordig ben ik als product manager verantwoordelijk voor de inkoop en het aanbod van veel van onze bestemmingen in Europa. Het werk geeft me vooral voldoening zodra er veel vraag ontstaat voor een nieuw samengestelde reis.

Het regelmatig bezoeken van onze bestemmingen en accommodaties maakt het werk extra afwisselend. Verrassend vond ik de Baltische Staten, waar de steden Tallinn, Riga en Vilnius allen een uniek karakter hebben. Gedurende de inkoopreizen probeer ik altijd door de ogen van onze reizigers te kijken en de reisbeleving te vinden, die ik zelf graag zou willen ervaren. Deze beleving begint bij de eerste kennismaking met onze website tot terugkomst in Nederland.

Verre bestemmingen | Frankrijk | Denemarken | Zwitserland | Oostenrijk

Noord-Amerika en Down Under zijn al jarenlang mijn favoriete reisbestemmingen. Ik heb dan ook al veel van deze bestemmingen gezien en raak er niet uitgekeken. Het zijn landen waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren.
Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies. In Australië vind ik het geweldig om door de Outback te rijden, waar je soms urenlang niemand tegenkomt, om vervolgens de vakantie af te sluiten aan het strand in Queensland. In Nieuw-Zeeland blijf ik me verbazen over de grote variatie in landschappen. Zo rij je eerst 's morgens nog door een lieflijk heuvellandschap, maar sta je een paar uur later tussen de bubbelende modderpoelen op de helling van een vulkaan. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van deze landen. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

Ook binnen Europa heb ik al veel bestemmingen mogen bezoeken. Dit begon ooit tijdens het 'interrailen', maar ook nu nog bezoek ik graag één van onze mooie Europese bestemmingen. Bij Style in Travel ben ik, naast Noord-Amerika en Down Under, ook verantwoordelijk voor de inkoop van Frankrijk, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Landen met een geweldige natuur, waar ik niet uitgekeken raak!

Spanje | Portugal

Ik ben geboren in Gijon (Noord Spanje) en al meer dan 15 jaar werkzaam bij Style in Travel. Dat is lang… maar reizen verveelt nou eenmaal nooit. Na mijn toeristische opleiding ben ik begonnen als stagiair en stap voor stap doorgegroeid naar mijn huidige functie als office manager bij Style in Travel. De opgebouwde kennis en ervaring komt goed van pas bij het samenstellen van uw droomreis langs de mooiste plekjes van Europa. De afwisselende functie maken dat ik elke dag weer met een glimlach het kantoor binnen stap om de vele verschillende klanten zo goed mogelijk te helpen.

Reizen door Zuid-Europa draait voor mij om genieten; Genieten van de lokale specialiteiten en goede wijnen, van de zon en de natuurlandschappen, van de gastvrije bevolking en het leven dat zich buiten afspeelt. Elk jaar probeer ik meerdere bestemmingen in Spanje te bezoeken, Spanje voelt voor mij als thuiskomen, maar het land blijft mij elke keer verbazen.

Je hoeft niet altijd ver te reizen voor bijzondere ervaringen!

Italië | Frankrijk | Oostenrijk | Zwitserland


Ik ben directeur/oprichtster, van Fundadore Travels, heb in Italië gewoond en ben van oorsprong tolk/vertaler Italiaans. Ik ben Fundadore Travels in 1989 begonnen. Met mijn kennis van het land, de taal en cultuur lag de focus van het begin af aan op "Het Andere Italië": geen massatoerisme, authentieke locaties en extra aandacht voor Zuid-Italië.

Veel klanten komen jaarlijks bij ons terug en de ervaringen van onze reizigers inspireren ons om het aanbod steeds verder uit te breiden en te vernieuwen. Lees ook de meningen van anderen bij de beschrijvingen van onze accommodaties en arrangementen. Wij werken in een hecht en gemotiveerd team en staan graag voor u klaar om u het mooiste van Italië te bieden.


Italië | Spanje | Portugal | Marokko

Ik ben altijd op zoek naar bijzondere plekjes, de meest unieke accommodaties en de mooiste routes. Weg van massatoerisme en de gebaande paden en op naar het puur ervaren van de wereld en haar lokale tradities en gewoontes. Overnachten bij een Italiaanse boer op een agriturismo, genieten van de lokale keuken in een van de pousada's en op de fiets door Lissabon met een lokale gids.

Met mijn camera op pad en in contact komen met de lokale bevolking om de meest authentieke plekjes vast te leggen, gelukkiger kun je mij niet maken. Daarnaast vind ik het belangrijk om een steentje bij te kunnen dragen aan de wereld en het in stand houden van lokale tradities en culturen. Hier probeer ik tijdens het samenstellen van de reizen ook rekening mee te houden zodat niet alleen u maar ook de lokale bevolking kan meegenieten van uw reis.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Style in Travel. Een vliegende keep, zo noemen ze mij ook wel. Ik ben voornamelijk werkzaam voor de bestemming Portugal, maar reizen samenstellen naar Spanje, Italië en Marokko kunt u ook gerust aan mij overlaten.

Ik leg klanten graag in de watten zodat zij onbezorgd op reis kunnen en ultiem kunnen genieten van al het moois dat er op hun pad komt

Ierland | Verenigd Koninkrijk | Italië | Albanië | Marokko

In 2015 ben ik bij het team van Style in Travel gekomen. Wat mij aantrekt binnen Style in Travel is dat het aanbod de nadruk heeft op de minder bekende gebieden en dat het maatwerk het product onderscheidend maakt ten opzichte van andere touroperators. Ik hou van variatie en draai mee bij de afdelingen reserveringen en product.

Van mijn hobby reizen heb ik mijn werk kunnen maken. Mijn favorieten zijn o.a. Aruba, Nepal en Kenia. Dichter bij huis vind ik Rome, Porto en Marrakech heel bijzonder. De afgelopen jaren ben ik meerdere malen in de USA geweest. Ik neem u dan ook graag mee op reis, naar de muziek van The Deep South of door de prachtige natuur van Oregon

Na mijn studie, Tourism Management, ben ik enige tijd in Ierland aan de slag gegaan en hierdoor heb ik een voorliefde gekregen voor dit prachtige land. De vriendelijke mensen, de eeuwenoude geschiedenis en vooral de prachtige natuur maken dit één van de mooiste bestemmingen. Ik ben binnen Style in Travel verantwoordelijk voor het Ierland en Verenigd Koninkrijk product en verzorg graag uw reis.

Italië | Albanië | Marokko | Baltische Staten

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij Style in Travel. Hiervoor heb ik gewerkt als receptioniste in een hotel en mede door mijn stage op Tenerife heb ik al veel ervaring opgedaan in de reiswereld. Nu ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor onze Italië-reizen. In plaats van de gasten te ontvangen op hun vakantiebestemming, zorg ik er nu voor dat alles vooraf tot in de puntjes geregeld is. Het leuke aan Style in Travel is dat wij reizen op maat samenstellen. Alles kan geheel naar de wens van de klant aangepast worden, geen reis is hetzelfde. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Europa heeft zoveel moois te bieden! Ik vind het heerlijk om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Culinair | Wijn | Gastronomie

Sinds 1983 ben ik werkzaam in het toerisme en in 1997 heb ik samen met Miriam Doornink Cazebonne opgericht. In Cazebonne kan ik mijn liefde voor reizen, wijn en gastronomie helemaal kwijt. Aangezien standaard mensen niet bestaan bieden wij geen standaard reizen aan, maar stellen wij de wensen en behoeften van de klant centraal. Dat lijkt kostbaar, maar dat is niet het geval! Je moet natuurlijk wel weten wat je doet. Ik spreek de taal, ken de ziel van de landen waar we actief zijn en weet er blindelings de weg.

Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg met z’n tweeën, een wijnvakantie met uw vrienden of collega’s of een paar dagen koken met uw kookclub: uw route loopt via Cazebonne. Een mailtje of telefoontje is genoeg.

Onbezorgde reizen beginnen met het juiste advies.

Ons ervaren team van reisspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren bij uw vakantiekeuze. U kunt uw vragen of opmerkingen indienen via het contactformulier.. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u met vragen ook bellen met onze reisspecialisten, Tel. 020 428 05 55

Style in Travel

Style individuals B.V.
Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
NEDERLAND
Tel. 020 428 05 55
Email. info@styleintravel.nl

ANVR nr: 02022
SGR nr: 02609

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr. NL8076.24.500.B.01

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips