Zoek op land, regio of reis

×

Jordanie...

Maak kennis met gastvrij Jordanië

Jordanië, een land vol geschiedenis, ongerepte natuur, cultuur, woestijn, strand, kamelen, waterpijpen en een vriendelijke bevolking. Jordanië is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als vakantieland en wij begrijpen heel goed waarom! Onder de bezielende leiding van Koning Abdoellah II is Jordanië een modern land geworden. De inwoners van Jordanië zijn trots op hun land en verwelkomen de toeristen dan ook met een brede glimlach. Ontdek dit prachtige koninkrijk met een rondreis door Jordanië.

De mooiste reizen naar Jordanië

Een rondreis door Jordanië laat u keer op keer versteld staan. Rijd met een 4-wheeldrive jeep door de Wadi Rum woestijn, overnacht onder de sterren in de woestijn, dobber in de Dode Zee, maak kennis met de onderwaterwereld van de Rode Zee of hike binnen het natuurreservaat van Dana. Een vakantie naar Jordanië biedt voor ieder wat wils! Maar waar Jordanië echt bekend om staat is het culturele erfgoed. De meest bekende is de mysterieuze rode stad Petra welke behoort tot één van de zeven wereldwonderen en door UNESCO is verklaard tot Werelderfgoed. Kortom, een unieke en bijzondere plek om te bezoeken!

Fly drive naar Jordanië

Wilt u uw rondreis door Jordanië optimaal ervaren? Kies dan voor een avontuurlijke fly drive naar Jordanië. Met een fly drive naar Jordanië kunt u dit prachtige land in uw eigen tempo ontdekken, ziet u alle hoogtepunten en verblijft u in de mooiste accommodaties. Kortom, de ideale manier om uw rondreis door Jordanië onvergetelijk te maken!

RJ

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Jordanië

Jordanië is een land waar u de tijd voor dient te nemen. Met zo veel mooie en historische bezienswaardigheden heeft Jordanië altijd wel wat te bieden. Van het betoverende Noord-Jordanië met de hoofdstad Amman en de Dode Zee tot de historische stad Petra in het zuiden!

Het noorden van Jordanië

Het noorden van Jordanië leent zich uitermate goed voor een rondreis door Jordanië. Amman is de fascinerende hoofdstad van Jordanië en is een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de woestijnkastelen, gelegen aan de oude handelsroutes. Maar ook een bezoek aan de Romeinse tempels van Jerash en Umm Qais zijn zeker aan te raden. Liever een dagje ontspannen? Rijd naar de Dode Zee en ervaar de bijzondere werking van het hoge zoutgehalte in deze zee!

Het midden van Jordanië

Wilt u uitgebreid genieten van de natuur? Maak dan een reis naar midden Jordanië! Breng een bezoek aan het Dana Natuurreservaat en overnacht in een ecolodge. Deze omgeving leent zich uitstekend voor een korte of langere hike. Vergeet na afloop van uw bezoek aan Dana niet om een stop te maken bij het kruisvaarders kasteel van Kerak. Deze mag u niet verslaan tijdens uw vakantie naar midden Jordanië!

Het zuiden van Jordanië

Tijdens een rondreis door het historische zuiden van Jordanië mag een bezoek aan de UNESCO stad Petra natuurlijk niet ontbreken! U kunt hier eenvoudig de hele dag doorbrengen, struinend langs de tempels, graven, theaters en heilige altaren. Via de imposante Wadi Rum woestijn bereikt u de badplaats Aqaba, gelegen aan de Rode Zee. Geniet hier van het strand en de wonderschone onderwaterwereld van Jordanië.

Jordanie Tourism Board

De beste reistijd voor Jordanië

Ontdek Jordanië met zijn diverse klimaten: mediterraan in het westen en steppe- en woestijnklimaat landinwaarts. De zomers zijn droog en heet en de temperatuur in juli en augustus kan zelfs oplopen tot meer dan 40 graden Celsius. De ideale reisperiodes zijn van half maart tot half mei en van september tot met november. Houd er rekening mee dat de maanden december tot en met februari koud en nat kunnen zijn in het westen, met gemiddelde temperaturen van rond de 15 graden Celsius.

Overweeg een onvergetelijke overnachting in de adembenemende Wadi Rum-woestijn, maar vergeet niet dat het 's avonds flink afkoelt. Zorg dus voor een extra vest of jas. Voor wie op zoek is naar aangename temperaturen het hele jaar door, biedt Aqaba, in het zuiden van het land, de perfecte bestemming voor een winterzonvakantie.

Ontdek al onze reizen naar Jordanië

Wilt u dit prachtige stukje Midden-Oosten ook ontdekken? Bij Style in Travel vindt u de mooiste reizen naar Jordanië. Bezoek de mooiste plekjes, overnacht in exclusieve accommodaties en ervaar Jordanië in uw eigen tempo met de unieke reizen van Style in Travel. Vind de perfecte reis en boek direct uw vakantie naar Jordanië!

Jordanië, een land vol verrassingen...

Monique Meijer, manager Groups & Incentives

Jordanië is een fascinerend land! Een land dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de regio. Vele veroveraars hebben er hun sporen achtergelaten; van de oude Romeinen en de Ottomanen tot de Europese Kruisvaarders. Overheersers die een overvloed aan bouwwerken achterlieten; rijk gedecoreerde kerken, kruisvaarderskastelen, forten en als absoluut hoogtepunt de "Verloren Stad" Petra. Loop langs de indrukwekkende staaltjes bouwkunst van de Nabateeërs in Petra, wandel door het Dana Nature Reserve en drink een kopje koffie bij de Bedoeïenen. Slaap een nacht onder de sterrenhemel in een tentenkamp in de woestijn van Wadi Rum, dobber in de Dode Zee en ontdek de wonderschone koraalriffen in de Rode Zee.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips