Zoek op land, regio of reis

×

Hotel Gutkowski...

Hotel Gutkowski

Italië | Sicilië | Siracusa

Hotel Gutkowski ligt dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in het historische centrum van Siracusa en kijkt uit over de zee. Het bestaat uit 2 oude gebouwen, waarin oorspronkelijk lokale vissers en ambachtslieden verbleven. Het hotel is gerestaureerd in eigentijdse stijl, maar met respect voor de Siciliaanse traditie. Het Gutkowski is ingericht in natuurlijke kleuren en biedt een gezellige en vriendelijke omgeving.

Vanuit Hotel Gutkowski kunt u naar het plaatsje Ortigia. Met een bijna 3.000 jaar oude geschiedenis is het een soort openluchtmuseum, vol schilderachtige straatjes, pleinen en monumenten.

Het hotel beschikt over 2 terrassen met zitjes, waar u kunt genieten van het uitzicht op de Jonische zee. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar, met vers fruit en Siciliaanse zoete en hartige hapjes. 's Avonds kunt u in de bistro dineren en de verse, pure keuken proeven.

De kamers zijn comfortabel en met zorg ingericht. Elke kamer van dit historische etablissement is een beetje anders dan de andere, afhankelijk van de ligging in het pand. Sommige kamers kijken uit op de zee en andere, rustiger gelegen kamers hebben uitzicht over de omringende huizen of een authentieke, oude straat.

Maatwerkformulier
©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips