Zoek op land, regio of reis

×

Aanvullende informatie Iberia...

Iberia

Style in Travel werkt met diverse luchtvaartmaatschappijen. Elke maatschappij heeft zijn eigen bagage regels, incheck regels etc. Via deze weg willen wij u extra informatie doen toekomen, lees deze informatie goed door.

Online inchecken

U gaat hiervoor naar https://www.iberia.com/nl/ https://www.aireuropa.com/nl/nl/home en kiest hier voor Check-In online.

Vervolgens vult u hier uw boekingsnummer (PNR) en achternaam in. Het boekingsnummer vindt u in uw factuur en reisbescheiden.
• U kunt tegen betaling een stoel kiezen (onderhevig aan beschikbaarheid) vanaf 24 uur tot 1 uur vóór vertrek van uw vlucht
• Op de meeste luchthavens kunt u online inchecken

Inchecken op de luchthaven

U kunt inchecken bij een van de check-in balies op de luchthaven. Houd daarvoor uw paspoort of identiteitskaart bij de hand.

Op de luchthaven kunt u, indien beschikbaar, gebruik maken van de incheckautomaten om uw bagage in te checken of uw instapkaart te printen

Ruimbagage

Als je meer bagage moet meenemen dan is inbegrepen in de bagageruimte op je ticket, kun je bij je reservering een maximum van 9 koffers reserveren, hetzij vanaf beheer van reserveringen of later, tijdens het online inchecken.

Kies het gewicht van je extra koffer en betaal alleen voor wat je nodig hebt:
- 15 kg: Als je reist met het essentiële
- 23 kg: De gebruikelijke bagage
- 32 kg: Als je meer gewicht meeneemt dan normaal.

Als je meer bagage hebt dan is inbegrepen en je hebt dit niet eerder afgesloten, dan adviseren wij je om voor de aanbevolen tijd op de luchthaven te verschijnen.

U kunt extra bagage aanschaffen wanneer het u uitkomt:
• Na het boeken, via beheer je reservering
• Tijdens het inchecken

Handbagage

Wanneer u vliegt met Iberia mag u gratis een stuk handbagage en een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop. Uw handbagage mag maximaal 56 x 45 x 25 cm (l x b x h) groot zijn. Vergeet niet dat als jij je persoonlijke accessoire aan boord meeneemt, deze moet voldoen aan de toegestane afmetingen (40 x 30 x 15 cm) en moet deze onder je stoel plaatsen.

Stoelreserveringen

Voor meer gemak aan boord en zodat je samen met je familie en reisgezellen kunt vliegen, bieden we je de mogelijkheid je stoel te kiezen. Als je tarief geen optie van gratis
stoelreservering heeft, kun je deze vooraf op onze website verkrijgen, hetgeen goedkoper is dan op de luchthaven. Naast het kiezen van je stoel krijg je direct de instapkaart.
Als je ticket geen gratis stoelkeuze bevat, word je willekeurig een stoel toegewezen als je incheckt (24 uur voor vertrek van de vlucht). Indien mogelijk en als er aangrenzende stoelen
beschikbaar zijn, zullen we proberen alle klanten van eenzelfde reservering samen te plaatsen. Om je voorkeur en meer beschikbaarheid te verzekeren, bieden we je de
mogelijkheid om je stoel te kiezen vanaf het moment van reserveren tegen een extrabetaling. Je kunt het ook later doen via Beheer van reserveringen, en Online check-in en zelfs op het laatste moment op de luchthaven zelf.

Let op! Extra’s kunnen alleen worden bijgeboekt indien u nog niet bent ingecheckt

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips