Zoek op land, regio of reis

×

Aanvullende informatie Transavia...

Transavia

Style in Travel werkt met diverse luchtvaartmaatschappijen. Elke maatschappij heeft zijn eigen bagage regels, incheck regels etc. Via deze weg willen wij u extra informatie doen toekomen, lees deze informatie goed door.

Online inchecken

Online inchecken bij Transavia is gratis, snel en eenvoudig. De online check-in opent 30 uur voor vertrek en sluit 4 uur voor vertrek van uw vlucht. U kunt online inchecken op zowel uw telefoon, tablet als computer. Als u incheckt via uw telefoon, dan download u de mobiele boardingpass naar uw telefoon en laat deze op de luchthaven bij het instappen zien. U kunt de mobiele boardingpass niet printen of op uw tablet laten zien. U kunt niet tegelijkertijd voor uw heen- en terugvlucht inchecken.

Via www.transavia.com kiest u voor: beheer je boeking -> online inchecken Uw boekingsnummer (PNR) van Transavia treft u aan op uw factuur.
Wanneer er operationele verstoringen zijn, wil Transavia graag de passagiers hiervan op de hoogte stellen via een persoonlijke e-mail en een sms-bericht. Wij verzoeken u om bij het inchecken uw email-adres én mobiel telefoonnummer in te voeren.

Inchecken op de luchthaven

Je kunt inchecken bij een van de check-in balies op de luchthaven. Houd daarvoor je paspoort of identiteitskaart bij de hand.

Zorg dat je voor sluitingstijd van de check-in balies ingecheckt bent en eventuele bagage hebt afgegeven. Houd ook rekening met reis- en wachttijden op de luchthaven. Als je te laat bent, kunnen we je helaas niet meer meenemen op de vlucht.

Ruimbagage

Ruimbagage is niet standaard inbegrepen.
U kunt via Mijn Transavia voordelig uw ruimbagage bijboeken. U heeft de keuze vanaf 15 tot 50kg. Heeft u uiteindelijk toch méér ruimbagage bij u dan het vooraf geboekte gewicht? Dan kunt u op de luchthaven extra ruimbagage bijkopen voor € 15 per 5 kg.

Heeft u gekozen voor het Transavia Plus tarief dan is er 20kg ruimbagage per persoon inbegrepen.

Handbagage

Standaard inbegrepen:
- 1 stuk handbagage van max 40 x 30 x 20 cm (moet onder de stoel passen)
Je handbagage mag max 10 kg. wegen en de maten zijn inclusief wielen en handgrepen. Wil je meer meenemen? Boek dan (ruim)bagage bij.

Handbagagebeleid per 3 april 2024
Vanaf 3 april ga je betalen voor het meenemen van cabinebagage (voorheen handbagage) (max. 55 x 35 x 25 cm) aan boord. Dus wil je cabinebagage meenemen, dan kan je deze tijdens het boeken selecteren na het kiezen van je vlucht of achteraf bijboeken in Mijn Transavia. Voor de cabinebagage geldt een vanafprijs van € 10. Er is plek voor 70 stuks cabinebagage in de cabine. Boek je op tijd, dan heb je de zekerheid dat je stuk bagage mee in de cabine mag. Ook krijg je er Priority Boarding bij. Zo kan jij als eerste aan boord.

Stoelreserveringen

U kunt een stoel reserveren in Mijn Transavia. Het maken van een stoelreservering is mogelijk tot 30 uur voor vertrek van uw vlucht. Transavia biedt verschillende mogelijkheden tegen verschillende tarieven. Zoals standaardplaatsen, plaatsen voorin en plaatsen met extra beenruimte. De voordeligste optie kost tussen de 4 en 9 EUR per persoon per enkele reis.
Natuurlijk geldt: hoe eerder u boekt, hoe meer stoelen er nog vrij zijn om uit te kiezen. Als u geen stoel reserveert, dan krijgt u en uw reisgezelschap tijdens het inchecken de overgebleven stoelen toegewezen. Helaas kunnen we dan niet garanderen dat u bij elkaar zit.


NB. Genoemde tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips