Zoek op land, regio of reis

×

Aanvullende informatie Vueling...

Vueling

Style in Travel werkt met diverse luchtvaartmaatschappijen. Elke maatschappij heeft zijn eigen bagage regels, incheck regels etc. Via deze weg willen wij u extra informatie doen toekomen, lees deze informatie goed door.

Online inchecken

• U kunt gratis online inchecken door een willekeurige stoel te kiezen (onderhevig aan beschikbaarheid) van 7 dagen tot 1 uur vóór vertrek van je vlucht (behalve uitzonderingen*).
• Houd er rekening mee dat als je met een vlucht uitgevoerd door Iberia of British Airways, kun je online inchecken binnen 24 uur voor vertrek van je vlucht.
• Op de meeste luchthavens kun je online inchecken, maar op enkele luchthavens is deze dienst niet beschikbaar. Check jouw luchthaven.

* Uitzonderingen: Luchthavens waar tot 4 uur voor vertrek van de vlucht ingecheckt kan worden: Billund, Brest, Milaan-Bergamo, Bastia, Krakau, Split, Dubrovnik, Boekarest, Krakau, Alghero, Lampedusa, Aalborg, Oslo, Göteborg, Warschau, Olbia, Korfoe, Rodos, Kefalonia, Preveza, Kos, Thessaloniki, Tel Aviv, Boedapest, Karpathos, Birmingham, Bazel, Cagliari, Dublin, Genua, Genève, Hannover, Hamburg, Helsinki, Reykjavik, Almería, Luxemburg, Malta, München, Neurenberg, Palermo, Pisa, Rennes, Turijn, Valladolid, Zaragoza, Kreta en Zakynthos.

Het online inchecken is het proces waarmee je de instapkaart krijgt en waarbij jij je stoelnummer bevestigt via de website of via de mobiele telefoon.

Inchecken op de luchthaven

Je kunt inchecken bij een van de check-in balies op de luchthaven. Houd daarvoor je paspoort of identiteitskaart bij de hand.

Als je niet online hebt kunnen inchecken, omdat de luchthaven van je reservering niet over deze dienst beschikt of omdat de speciale kenmerken* van je reservering dat niet toestaan, kun je de instapkaarten op de dag van de vlucht gratis op de luchthaven krijgen.

Als je vanaf de luchthaven van Barcelona vliegt, kun je eveneens naar de incheckautomaten gaan voor je instapkaarten.

*Speciale kenmerken
Voor bepaalde reizigers is het niet mogelijk online in te checken en vooraf de instapkaart te printen. De volgende passagiers dienen op de luchthaven naar de incheckbalie te gaan:
- Minderjarige passagiers die zonder volwassene vliegen vanaf een Italiaanse luchthaven.
- Passagiers die met een huisdier reizen.
- Passagiers die een extra stoel gereserveerd hebben.
- Passagiers die nog niet alles betaald hebben of een prijs geblokkeerd hebben.
- Passagiers van wie het inwonerschap nog niet telematisch bekrachtigd is.
- Passagiers die met wapens vliegen.
- Passagiers waarvoor de identiteit van de houder van de betaalkaart gecontroleerd dient te worden.

Ruimbagage

De exacte bagagevrijstelling kan per vlucht verschillen. Bekijk daarom op meerdere momenten de exacte bagage-informatie voor uw reis: in uw boekingsbevestiging, op uw
ticket en via Je reservering beheren.

U kunt extra bagage aanschaffen wanneer het u uitkomt:
• Na het boeken, via Je reservering beheren
• Tijdens het inchecken

Let op! Extra’s kunnen alleen worden bijgeboekt indien u nog niet bent ingecheckt.

Belangrijk
- Je kunt slechts één koffer van elk soort per passagier reserveren.
- Indien het gereserveerde gewicht overschreden wordt, kost elke extra kg 12EUR op de luchthaven, tot een maximum van 32 kg per koffer en per traject.
- Zodra je eenmaal je koffer hebt ingecheckt, kun je dit niet meer annuleren noch het betaalde bedrag terugvragen.
- Aan de incheckbalies van Vueling op de luchthaven kunnen alleen koffers van 25 kg ingecheckt worden.

Handbagage

Standaard inbegrepen:
• 1 stuk handbagage, max. 40x20x30 cm, deze moet onder de stoel voor u passen.

Extra bij te boeken handbagage:
Vooraf kan er extra handbagage bijgeboekt worden met de maximumafmetingen van 55 x 20 x 40cm.

Stoelreserveringen

Wilt u op de eerste rij zitten? Wilt u meer ruimte en met meer comfort vliegen? Wilt u de eerste zijn om aan en van boord te gaan? Kies een stoel en vlieg hoe u wilt.

Geniet van de voordelen van het kiezen van een stoel: u krijgt direct uw instapkaarten en u vermijdt lange rijen op de luchthaven. En als u uw tickets al hebt, maar nog geen stoel, geen paniek, omdat u deze kunt kiezen tot 1 uur voor vertrek van de vlucht

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips