Zoek op land, regio of reis

×

Agenda: online lezingen en presentaties...

Online lezingen en presentaties

Graag nemen wij u wel alvast mee naar uw volgende reisbestemming. De komende maanden organiseert Style in Travel diverse landenpresentaties en cultuurlezingen. Tijdens deze lezingen en presentaties geven wij u meer informatie en online inspiratie over onze reisbestemmingen. Ook komen verschillende culturele en culinaire thema's aan bod. 

Deelname aan onze lezingen en presentaties is gratis.

Landenpresentaties

Maak kennis met onze bestemmingen tijdens onze online landenpresentaties. Onze reisspecialisten en lokale partners informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes voor uw fly-drive of roadtrip. Ook delen zij graag hun persoonlijke tips met u.


Authentiek Alentejo | Portugal

Woensdag 9 juni 2021, 10.30 - 11.30 uur
Woensdag 16 juni 2021, 19.30 - 20.30 uur

De Alentejo regio in Portugal is de minst bekende regio van het land, maar is zeker een bezoek waard!  In de Alentejo maakt u kennis met de natuur, rust, een glooiend landschap en een rijkdom aan uniek erfgoed. Tussen de korenvelden en wijngaarden vindt u middeleeuwse vestingstadjes met in de architectuur nog Moorse invloeden. De Alentejo staat bekend om de vele lokale gerechten, de traditionele hapjes en de wijnproeverijen. 

Al vele jaren brengen wij, als Portugal-specialist Girassol Vakanties, onze reizigers naar Alentejo. Wij bezoeken onze accommodaties met regelmaat en kennen de bestemming als geen ander. Onze reisspecialisten adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis. Graag laten wij u tijdens deze presentatie kennismaken met deze unieke regio.   Authentiek Cyprus

Woensdag 16 juni 2021, 10.30 - 11.30 uur
Woensdag 23 juni 2021, 19.30 - 20.30 uur

Cyprus is niet alleen een bestemming voor een strandvakantie. Het land heeft een enorme rijkdom aan cultuur en natuur in het binnenland, vol traditionele dorpjes, mooie wandelroutes, traditionele gerechten en de lekkerste lokale wijnen. Om helemaal ondergedompeld te worden in het authentieke Cyprus verblijft u in gerestaureerde traditionele huizen die vaak landelijk gelegen zijn of in pittoreske dorpjes liggen. Doordat de afstanden op het eiland kort zijn, zijn de prachtige stranden en baaien altijd binnen handbereik, zodat u altijd de azuurblauwe zee in de buurt heeft.

Reist u met Style in Travel naar Cyprus, dan verblijft u in de kleinschalige authentieke accommodaties in het binnenland; oude huizen van de overgrootouders, die door de nieuwe generatie zijn omgetoverd tot comfortabele B&B’s met behoud van de karakteristieke eigenschappen.

Graag laten wij u in samenwerking met Cyprus Tourism, tijdens deze presentatie kennismaken met deze verborgen kant van Cyprus.  
Roadtrip Zwitserland

Woensdag 23 juni 2021, 10.30 - 11.30 uur
Woensdag 30 juni 2021, 19.30 - 20.30 uur

Dankzij de grote afwisseling en de goed ontwikkelde wegen, is Zwitserland het ideale reisland. In bijna geen enkel ander land liggen de landschappelijke hoogtepunten en andere bezienswaardigheden zo dicht bij elkaar als in Zwitserland.  Tijdens deze presentatie nemen wij u mee op een Grand Tour door Zwitserland en geven wij u tips om het meeste uit uw roadtrip door Zwitserland te halen.

Reist u met Style in Travel naar Zwitserland dan verblijft u in authentieke accommodaties. Onze reizen door Zwitserland hebben een rustig tempo, u verblijft in alle plaatsen twee of meer nachten. Hierdoor kunt u optimaal genieten van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft.
Graag laten wij u, in samenwerking met Zwitserland Toerisme, tijdens deze presentatie kennismaken met het mooie Zwitserland.De Azoren, de mooiste eilanden van Europa | Portugal


Woensdag 30 juni 2021, 10.30 - 11.30 uur
Donderdag 1 juli 2021, 19.30 - 20.30 uur

De vulkanische eilandengroep ‘de Azoren’ leent zich uitermate goed om eens helemaal tot rust te komen. De eilanden worden nog niet bedolven onder het massatoerisme en staan bekend om hun ongerepte schoonheid. Midden in de Atlantische Oceaan vindt u dit wandelparadijs voor natuurliefhebbers met haar prachtige flora en fauna. De eilandengroep behoort tot Portugal.

Reist u met Style in Travel naar de Azoren, dan beleeft u dit eilandenparadijs optimaal. U verblijft in kleinschalige, traditionele accommodaties. Een huurauto geeft u de vrijheid om de eilanden op eigen tempo te ontdekken. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het bijboeken van unieke excursies. Tijdens deze presentatie neemt een Azoren-kenner u mee op reis naar de mooiste eilanden van Europa! 
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips