DreamTravels is de specialist voor uw droomreis op maat, naar Amerika en Canada. Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen.

U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips! Persoonlijk advies Wij begrijpen dat u bij het boeken van een verre reis niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

 

Persoonlijk reisadvies:

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die resi samen te stellen die preceis aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Uitgebreider aanbod reizen naar Amerika en Canada

Onderstaand geven wij u enkele voorbeelden van onze reizen. Een uitgebreid aanbod van reizen naar de USA en Canada vindt u bij DreamTravels. Kijk op de website of vraag onze Amerika en Canada-kenners om een reis op maat.

Dream Logo