Zoek op land, regio of reis

×

Art & Culture, exclusieve culturele reizen per trein...

Met het label Art & Culture biedt Style in Travel Groepsreizen nu ook reizen per trein aan naar een groot aantal cultureel interessante bestemmingen waaronder Parijs, Londen, Wenen, Praag en diverse steden in Duitsland. Tevens bieden wij een aantal trein rondreizen binnen Zuid-Europa aan en dan met name in Italië.

Zo bezoekt u tijdens een kunstreis naar Parijs de monumentale stadspaleizen die dankzij kapitaalkrachtige mecenassen in volle glorie hersteld zijn. In deze paleizen en musea wordt u rondgeleid langs beroemde verzamelingen Franse antieke kunst maar ook langs spectaculaire uitingen van hedendaagse kunst. Voor deze kunstvorm gaan wij uiteraard naar de Biënnale in Venetië en naar de Documenta in Kassel. Archeologie en geschiedenis van de Romeinen staan centraal in de Provence en in Trier, waar belangrijke tentoonstellingen te zien zullen zijn over de ondergang van het Romeinse Rijk. Wij houden voor u het actuele aanbod van tentoonstellingen en musea in de gaten.

Al onze reizen staan onder begeleiding van deskundigen op verschillende vakgebieden: kunst, archeologie, geschiedenis en muziek. Art & Culture biedt reizen op een inhoudelijk hoog niveau met tijdens de reis inleidingen en lezingen. Voor informatie over ons (nieuwe) aanbod kunt u zich aanmelden via het contactformulier. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Naar verwachting staat ons aanbod in november 2021 in zijn geheel live.

Contactformulier

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips