Zoek op land, regio of reis

×

Camperreizen Canada...

Verken Canada per camper

Wat is er fijner dan 's morgens midden in de natuur wakker worden en op pad gaan met uw eigen huis op wielen? Onderweg stoppen bij dat uitzichtpunt op een helderblauw meer in de Rocky Mountains en genieten van versgezette koffie. Houdt u van de natuur en kamperen? Dan is een campervakantie in Canada is dé manier om het land te verkennen. Style in Travel werkt voor de camperhuur Canada met een aantal gerenommeerde verhuurmaatschappijen, die verschillen in kwaliteitsniveau en het soort campers dat wordt aangeboden. Kijk hieronder bij de verhuurmaatschappij voor meer informatie en de verschillende campertypes.

Campings in Canada vooraf reserveren

Camperreizen in Canada zijn zeer populair. Het is daarom, zeker in bijvoorbeeld nationale parken of in de Rocky Mountains, belangrijk om uw campings al vroeg vast te leggen. Dat voorkomt teleurstellingen, omdat veel campings reeds lang van te voren zijn volgeboekt. In West-Canada en Atlantisch Canada helpen wij u hier graag bij. Wij reserveren dan niet alleen uw overnachtingsplaatsen, maar ook eventuele excursies en ferry-overtochten. Ook ontvangt u van ons een uitgebreid persoonlijk routeboek, inclusief handige tips. Gebeurt er op uw route iets onverwachts, zoals een wegafsluiting door bosbrand of overstroming? Dan weten wij u te vinden en helpen wij u met een aangepaste reisroute. GoAmerika ontzorgt u graag voor en tijdens de reis. Om die reden bieden wij uitsluitend nog camperreizen inclusief gereserveerde campings. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Gratis routeadvies voor uw camperreis in Canada

Extra bij Style in Travel! Boekt u uw camperreis Canada bij ons, dan kunt u gratis langsgaan bij één van onze routespecialisten voor een persoonlijk routeadvies voor uw camperreis. Locatie: Randstad.

Uw camperreis Canada op maat

Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van onze camperreizen met gereserveerde campings. Wilt u een andere camperreis? Vraag ons dan om een voorstel op maat voor uw campervakantie Canada.

Gratis routeadvies bij uw camperreis

Henk Speelman, routespecialist

Boekt u uw camperreis door West-Canada bij Style in Travel, dan adviseer ik u graag over de beste route en de mooiste campings. Samen met mijn vrouw Herma heb ik al meerdere malen door West-Canada gereisd. Ik help u dan ook graag met het uitstippelen van de mooiste route voor uw reis. Dat kan bij ons thuis (omgeving Rotterdam) of op kantoor bij Style in Travel!
Uiteraard is deze service gratis, als u bij Style in Travel een camperreis boekt.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips