Zoek op land, regio of reis

×

Canada in Stijl...

Exclusieve Canada-reizen op maat

Een vakantie in Canada is uw kans om uzelf onder te dompelen in het epische landschap, de fascinerende natuur te ervaren en te ontspannen in de kosmopolitische steden. Wilt u zeker weten dat het u onderweg aan niets ontbreekt? Onze Canada-specialisten stellen graag voor u die reis samen, waarbij u overnacht in de mooist gelegen en beste accommodaties. Denk hierbij aan een uitmuntend stadshotel, een exclusieve lodge in de wildernis of een uniek chalet in een van de verlaten baaien langs de kust van British Columbia. Wij ontzorgen u vanaf de boeking van de reis tot na thuiskomst en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Onze Canada-specialisten hebben veel van de eersteklas accommodaties in Canada zelf bezocht. U kunt dus niet alleen vertrouwen op persoonlijke aandacht en service, maar ook een uitmuntende kennis van uw reisbestemming.

Natuurlijk laten we u het op uw eigen manier doen. U kunt door de Rocky Mountains wandelen of ze bekijken vanuit een comfortabele treinwagon aan boord van de wereldberoemde Rocky Mountaineer. Misschien wilt u peddelen langs gigantische ijsbergen in de ongerepte wateren van Newfoundland, of liever vanuit een comfortabele lodge de dierenwereld van West-Canada bewonderen?

Wij bieden geen standaardreizen. Omdat elke reiziger uniek is, stellen wij graag in overleg met u uw reis samen. Dit doen wij na een persoonlijk gesprek; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis. Hierbij nemen wij uitgebreid de tijd om uw reiswensen te bespreken. Na enkele dagen sturen wij u dan een eerste voorstel voor de reis.

Onderstaand geven wij u enkele voorbeelden van onze exclusieve reiservaringen in Canada.

Meer weten? Maak een afspraak met onze Canada-specialisten.

Canada in Stijl

Birgitte Bosma, Product Manager & Reisspecialist

Tijdens mijn reizen door Canada heb ik het voorrecht gehad om in de mooiste en uniekste accommodaties te verblijven. Ook de tocht met de Rocky Mountaineer trein heb ik mee mogen maken. Absoluut hoogtepunt voor mij was een verblijf in Nimmo Bay Wilderness Resort. Deze unieke lodge ligt verscholen in een verlaten baai langs de kust van B.C. Je komt er uitsluitend per watertaxi of helikopter. Tijdens mijn verblijf nam een gids ons, afwisselend per boot en helikopter, mee door de wildernis. We zagen beren, walvissen, bezochten de First Nations gemeenschap in Alert Bay en maakten kennis met een bijzondere vrouw die een jaar lang alleen met haar hond in de wildernis heeft overleefd. Ze woont nu nog steeds in één van de verlaten baaien. Een unieke ervaring in een uniek deel van Canada.

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips