Zoek op land, regio of reis

×

Cashback Garantie...

Zorgeloos boeken bij Style in Travel

Kijkt u er al naar uit om uw volgende vakantie te plannen, maar bent u bang dat u uw geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Of wilt u liever toch omboeken naar een andere bestemming? Heeft u al een voucher en wilt u, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Voor een zorgeloze aanloop naar uw vakantie in 2021, bieden wij vanaf nu de Style in Travel Zekerheid aan.

Voor een bedrag van 30,- euro per boeking bieden wij u de volgende extra zekerheid:

Geld Terug Garantie

Bij Style in Travel garanderen wij dat u gegarandeerd uw geld terugkrijgt, als het reisadvies voor uw bestemming, wegens COVID-19, binnen twee weken voor vertrek op code rood of oranje staat. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher (niet geldig voor groepsreizen en incentives). Dit geldt voor alle nieuwe vakanties, geboekt vanaf 1 januari 2021, met vertrek tussen 1 januari 2021 en 31 oktober 2021. Zelfs wanneer wij als reisorganisatie wettelijk een alternatief, zoals een voucher, zouden mogen aanbieden, krijgt u met de Geld Terug Garantie uw betaling teruggestort binnen twee weken nadat uw reis is geannuleerd. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om uw reis om te boeken naar een andere bestemming of een andere reisperiode.

Repatriëringsgarantie

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekt u een pakketreis, dan bent u dus automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Wij brengen u weer veilig terug naar huis in geval van negatief reisadvies!

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips