Zoek op land, regio of reis

×

Cuba Reizen...

Style in Travel is de specialist voor uw vakantie naar Cuba. Wij hebben jarenlange reiservaring in dit heerlijke vakantieland. Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen.

Cuba

Of u nu kiest voor een fly-drive met hotels, casa particulares of een camperreis bij Style in Travel bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een reis op maat naar Cuba. Wij hebben jarenlange reiservaring in Cuba en werken nauw samen met onze partner ter plaatse. Wij gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.

Bijzondere excursies

Maak uw vakantie nog specialer door deel te nemen aan bijzondere excursies, zoals een stadstour per oldtimer door Havana. Zo hoort u de verhalen van de lokale bevolking. De excursies in ons aanbod zijn geselecteerd op hun authenticiteit en de lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

Unieke accommodaties

U kunt overnachten in standaardaccommodaties,maar ook kiezenvoor een verblijf bij de Cubanen thuis, in Casa Particulares. Natuurlijk bieden wij ook heerlijke strandhotels als afsluiting van uw reis.

Dé Cuba-specialist

Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vertel ons dan middels het formulier op deze pagina uw reiswensen. Wij nemen dan snel contact met u op om uw reis op maat naar Cuba te bespreken.

Maatwerkformulier Style in Travel

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips