Zoek op land, regio of reis

×

Bijzonder overnachten op Cuba...

Bijzonder overnachten

Overnachten in Casa Particulares
Een verblijf in een Casa Particular is een fantastische manier om kennis te maken met de rijke cultuur, de tradities en levensstijl van Cuba.

La Casa Particular is de Cubaanse versie van een Bed & Breakfast. Een geweldige en interessante manier om Cuba te leren kennen en ervaren. Verblijvend in een Casa Particular heeft u de mogelijkheid om het dagelijkse Cubaanse leven te ervaren, met al het nodige comfort zoals een eigen badkamer, warm en koud water inclusief het directe contact met de eigenaren die niet alleen tot uw beschikking staan om u te informeren wat u niet mag missen of waar u heen moet voor lunch of diner, maar vooral voor alles wat nodig kan zijn om van uw reis een unieke ervaring te maken.

De verschillende Casa Particulares
Er zijn twee typen Casa Particular: de authentieke casa particular, waar het huis wordt gedeeld met de familie, en de Casa particular dat wordt verhuurd als een privé huis inclusief het personeel dat zorgt voor de schoonmaak, het bereiden van ontbijt etc en waar de eigenaren zelf niet wonen.

Wij bieden de casa’s altijd inclusief ontbijt aan. Zodra u wakker wordt kunt u genieten van een ontbijt, maar bent u vrij om te lunchen en te dineren in één van de vele restaurants die de Cuba-ervaring compleet maken.


“Onze” casas op Cuba
De casas met welke we werken worden regelmatig gecontroleerd door onze medewerkers om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de norm die we eisen. Over het hele eiland bieden we casas particulares aan, geselecteerd om een gekwalificeerde en attente service te bieden die voldoet aan alle soorten doelen en budgetten.

Classificatie en type casa particulares
Er zijn drie categorieën casa particular: economy, standaard en superieur. Hostals vallen ook onder casa particulares en zijn, ondanks wat de naam doet lijken, dus geen hostels. Hostals zijn zelfs een casa particular van hogere kwaliteit.
In alle categorieën is er een eigen badkamer en een hoge standaard van hygiëne en betrouwbaarheid van de eigenaren. De classificatie van de huizen verschilt per locatie, type inrichting, aanvullende diensten zoals privéterrassen/ balkons/ zwembaden - beschikbaarheid van airconditioners en/ of ventilatorbladen, evenals kamergrootte.


Ga direct naar het reisaanbod in Cuba

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips