Zoek op land, regio of reis

×

Seeland...

Seeland

Seeland is het grootste eiland van Denemarken. U vindt hier de hoofdstad Kopenhagen, de hoogste krijtrots van Denemarken en kastelen.

Voor stadsliefhebbers is een bezoek aan Kopenhagen een must. Kopenhagen is een moderne stad met een ontspannen sfeer. Inwoners van Kopenhagen trekken in de zomer vaak naar de noordkust, de regio die bekend staat als de Deense Riviéra. In dit mooie gebied met prachtige zandstranden vindt u ook voldoende cultuur en historie. Drie prachtige kastelen, Kronborg, Frederiksborg en Fredensborg, zijn zeker een bezoek waard. Het Louisiana Museum of Modern Art combineert een unieke ligging en architectuur met steeds wisselende exposities.

In Roskilde ligt het Vikingschepenmuseum en de domkerk waar de Deense vorsten liggen begraven.
Voor de natuur gaat u naar Zuid-Seeland. Hier kunt u eilandhoppen langs de gezellige eilandjes Lolland, Møl en Falster of de spectaculaire witte kliffen Møns Klint en Stevns Klint aanschouwen. De kliffen van Møns worden omringd door een mooi natuurgebied. Wilt u de grootsheid van de kliffen echt aanschouwen, ga dan via de lange trap naar beneden (bijna 500 treden!) en bekijk de hoge rotsen vanaf het strand. Op de lange zandstranden van Falster is het heerlijk wandelen, om vervolgens te genieten van een heerlijke lunch in een van de gezellige badplaatsen.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips