Zoek op land, regio of reis

×

Beieren...

Beieren

In het zuidoosten van Duitsland vindt u Beieren, de grootste deelstaat van Duitsland.
München, de hoofdstad van Beieren, is zeer geliefd bij toeristen. De stad heeft een oud en historisch centrum met als centraal middelpunt de Marienplatz, de centrale markt van München. Samen met de vele kerken en het mooie raadhuis nodigt deze stad zeker uit voor een bezoek. Natuurlijk is München onlosmakelijk verbonden met het Oktoberfest, dat - in tegenstelling tot wat de naam zegt - in de maand september plaatsvindt.

De deelstaat Beieren is niet alleen bekend vanwege de hoofdstad München, maar ook Nürnberg, Augsburg en Regensburg behoren tot deze deelstaat. Beieren heeft nog véél meer te bieden; de natuur van de Duitse Alpen en de kleurrijke schilderachtige dorpjes als Rothenburg ob der Tauber zijn op uw route niet te missen! Geniet van de afwisseling van uitgestrekte groene weilanden, hoge besneeuwde bergen, diepe valleien en schattige meertjes. Bezoek het prachtige kasteel Neuschwanstein. Het kasteel is niet voor niets één van de populairste bezienswaardigheden van Duitsland.

De beste reistijd voor Beieren

De beste tijd om Beieren te bezoeken is afhankelijk van je voorkeuren en interesses. Voor liefhebbers van milde temperaturen, bloeiende natuur en levendige festivals is de lente, van april tot juni, ideaal. In deze periode ontwaakt Beieren uit de winter en biedt het een schilderachtig landschap met bloeiende bloemen en groene weiden. De zomermaanden, van juli tot augustus, zijn perfect voor buitenactiviteiten, zoals wandelen in de Alpen of genieten van de vele meren.
Voor degenen die de prachtige herfstkleuren en traditionele feesten willen ervaren, is de herfst (september tot november) een uitstekende keuze. Kleinere en grote steden vieren dit seizoen lokale feesten en markten. Ten slotte, voor liefhebbers van wintersport en betoverende kerstmarkten, is de winter, van december tot februari, de perfecte tijd om de magie van Beieren in de sneeuw te ontdekken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips