Zoek op land, regio of reis

×

Noordrijn-Westfalen...

Noordrijn-Westfalen

De deelstaat Noordrijn-Westfalen is bij de meeste Nederlanders wel bekend, mede omdat deze deelstaat in het westen grenst aan Nederland.
Bekende steden in deze deelstaat zijn Münster, Dortmund en Düsseldorf. Deze steden worden veelal in de kerstperiode (kerstmarkt) bezocht maar zijn tevens gedurende de rest van het jaar populair bij het winkelende publiek.

Minder bekend is dat Noordrijn-Westfalen tevens prachtige natuurgebieden heeft; agrarisch landschap in het Münsterland, bossen in het Teutoburgerwoud en bergen in Siegerland-Wittgenstein. U kunt deze prachtige gebieden uitstekend ontdekken aan de hand van de vele fiets- en wandelroutes. In het Bergische Land zijn veel stuwdammen gebouwd waardoor er stuwmeren zijn ontstaan welke zich uitstekend lenen voor watersport zoals zeilen, windsurfen en natuurlijk zwemmen.

Naast de grote steden vindt u in deze regio tevens pittoreske dorpjes. Dwaal door de straatjes met vakwerkhuizen, pleintjes en kathedralen. Laat u verrassen door de schoonheid van de kastelen, burchten of kloosters en leer in de musea over de tijd van de Romeinen of de industriële revolutie.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips