Zoek op land, regio of reis

×

Oost-Engeland...

Oost-Engeland

Een groot deel van Oost-Engeland is groen en vlak. U komt hier aan wanneer u met de ferry reist vanuit Hoek van Holland (naar Harwich). Het is het Engeland zoals u het zich voorstelt; een zacht glooiend landschap, oude steden, statige landhuizen, sfeervolle steden en pittoreske dorpen.

De belangrijkste bezienswaardigheid is hier de middeleeuwse universiteitsstad Cambridge. In de binnenstad treft u eeuwenoude universiteitsgebouwen aan zoals Peterhouse, Trinity Collega en King's College. Dwars door de stad stroomt de met wilgen omzoomde rivier de Cam. U kunt hier een boottocht maken om de stad eens op een andere manier te ontdekken.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips