Zoek op land, regio of reis

×

Wales...

Wales

Croeso i Gymru, Welkom in Wales!
Wales heeft zijn eigen Keltische taal (Welsh/ Cymreag), cultuur en gebruiken. Wales wordt veel bezocht vanwege het prachtige natuurschoon. U vindt hier de nationale parken Snowdonia, Brecon Beacons en Pembrokeshire Coast. Maak hier een lange wandeling of fietstocht en geniet van de prachtige kust. Kijk uit naar papegaaiduikers en dolfijnen vanaf de toppen van de kliffen van Pembrokeshire en eindig uw dag met een heerlijke fish & chips in een charmant plaatsje als Tenby. Verder vindt u hier UNESCO Werelderfgoed plaatsen en meer dan 400 kastelen.

Ontdek Wales The Wales Way; drie nationale routes die langs de kust, door kastelenland en door bergachtige binnenlanden voeren.

Noord Wales
De Snowdon is het middelpunt van het Snowdonia nationaal park dat niet alleen bergen bevat, maar ook valleien met heidevelden, oeroude eikenbossen, meren en een prachtige kustlijn. Bent u een liefhebber van de kust, ga dan naar het schiereiland Llyn of het eiland Anglesey. Verreweg het grootste deel van de kustgebieden zijn beschermd met de status van Area of Outstanding Natural Beauty en het is door UNESCO uitgeroepen tot Geopark. Ook zo’n beauty is de Clwydian Range of Hills.

Midden Wales
Geniet van de meren en bergen in Midden Wales, spot de zeldzame Rode Wouwen en ga in de Cardigan Bay op zoek naar dolfijnen. De Brecon Beacons, is het Nationale Park aan de zuidkant van Midden Wales en mag u niet overslaan. Ga ook op zoek naar de hoogste waterval van Wales en bezoek Llanwrtyd Wells, het kleinste stadje van het VK. Kom helemaal tot rust in Midden Wales!

Zuid Wales
Zuid Wales is een klein gebied van slechts 75 bij 50km. Echter heeft het gebied u veel te bieden. Geniet van de spectaculaire landschappen, ontdek de vele kastelen en musea en verken de ruige kustlijn.

Ontdek Keltisch Wales

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Maak kennis met de vriendelijke Welshmen tijdens uw verblijf in één van de pittoreske dorpjes of gezellige steden. Geniet van de spectaculaire landschappen van Wales, verken de ruige kust en de bergachtige binnenlanden. Wandel door de prachtige natuur en spot de vele wilde dieren. Ontdek de vele kastelen en UNESCO Werelderfgoed plaatsen. Wist u dat de plaats met de langste plaatsnaam van Europa en de 3e langste plaatsnaam van de wereld in Wales ligt?

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips