Zoek op land, regio of reis

×

Zuidwest-Engeland...

Zuidwest-Engeland

De Engelsen noemen dit 'The West Country' en deze prachtige streek biedt misschien wel de mooiste kust van het Verenigd Koninkrijk. Het binnenland is ruig, vol met ongerept natuurschoon en sfeervolle oude dorpjes en steden.

Het graafschap Cornwall ligt op het uiteinde van Engelands zuidwestelijke schiereiland. Vooral de ruige kustlijn van Cornwall is beroemd en het strand is in Cornwall nooit ver weg, er zijn namelijk meer dan 300 stranden. In Cornwall bevinden zich steencirkels die ouder zijn dan die van Stonehenge en wandelen kunt u naar hartenlust over één van de vele wandelpaden..

In het graafschap Devon treft u ook 2 nationale parken, Dartmoor en Exmoor. Dartmoor is een hoogveengebied, hier treft u prachtige bossen, heldere beekjes en heuvelachtig heidegebied, afgewisseld met prachtige granieten heuvels. In Exmoor vindt u pittoreske dorpjes, fijne bossen en een mooie kust.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips