Zoek op land, regio of reis

×

Hidden Heartlands...

Hidden Heartlands

Van Leitrim tot Tipperary, de Hidden Heartlands van Ierland, omvatten een regio vol rijke geschiedenis en verbluffende natuurlijke schoonheid. Deze nog relatief onontdekte regio heeft zoveel te bieden. Dwaal door pittoreske dorpjes en ontdek steden aan de rivier. Luister naar de verhalen van de Ieren over hun geschiedenis. Wist u dat in 1270 de Noormannen werden verslagen in het zuiden van Leitrim?

Ontspan bij het geluid van kabbelende beekjes en geniet van de relaxte sfeer. Maak eindeloze wandelingen, langs moerassen over de heuvels en door de valleien. Er zijn talloze routes uitgestippeld, zoals de Beara-Breifne way, de langste gemarkeerde wandelroute van het land.

Overal in de Hidden Heartlands leveren lokale boerderijen vers vlees en producten aan restaurants en winkels, waardoor elk bord een onmiskenbare smaak van Midden-Ierland krijgt.

Hidden Heartlands, genieten van rust en sereniteit.

Ontdek het hart van Ierland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Ervaar de Hidden Heartlands, een prachtig ongerept deel van Ierland. Reis over smalle wegen, over de glooiende heuvels, langs kastelen en landhuizen. Liefhebbers van natuur en cultuur kunnen hier hun hart ophalen. Ga wandelen over de Lough Derg Way of varen op het Lough Oughter. Stop in één van de talloze dorpjes en geniet van live muziek in een pub. Bewonder de 12e eeuwse Boyle Abbey en raak onder de indruk van Clonmacnoise. Tip: Vaar over de Shannon naar deze klooster ruïne.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips