Zoek op land, regio of reis

×

Jeruzalem City Break...

Welkom in Jeruzalem!

Stedentrip | 5 dagen | Israël

Maak gedurende deze stedentrip uitgebreid kennis met Jeruzalem. Laat u meenemen in de geschiedenisboeken, wandel over de Via Dolorosa en bezoek de Klaagmuur. Een bijzonder en compleet stedenarrangement inclusief de transfers en een verblijf in een fijne accommodatie.

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Stedentrip | 5 dagen | Israël

Bezoek bijzonder en indrukwekkend Jeruzalem! Gedurende uw verblijf in deze historische stad overnacht u in een fijn hotel. Laat u meenemen in de geschiedenis, dompel onder in de schoonheid van de stad en maak kennis met de diverse culturen en religies!

Route in het kort

Dag 1: Luchthaven Tel Aviv - Jeruzalem, 57 km
Dag 2: Jeruzalem
Dag 3: Jeruzalem
Dag 4: Jeruzalem
Dag 5: Jeruzalem - Luchthaven Tel Aviv, 57 km

Deze reis is tevens te reserveren met een aangepaste reisduur. Vraag ons naar een reisvoorstel op maat!

Inclusief

- Retourvlucht naar Tel Aviv vanaf de gekozen luchthaven
- Luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
- De retourtransfers
- Overnachtingen in 3-sterren of 4-sterren accommodatie
- Ontbijt in de hotels
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Ruimbagage aan boord
- Persoonlijke uitgaven,
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Excursies en entreegelden
- Eventuele city taks, ter plaatse te betalen
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten, t.w. Eur 35,- per boeking
- Stichting Garantiefonds Reisgelden, Eur 5,- per persoon
- Calamiteitenfonds, t.w. Eur 2,50 per boeking

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden. Het is mogelijk om uw verblijf te combineren met onze andere routes. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Jeruzalem

Start uw bezoek aan deze bijzondere stad op de Olijfberg, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de skyline van Jeruzalem. Wandel door de Leeuwenpoort, één van de 8 poorten van Jeruzalem, naar de oude stad en volg de Via Dolorosa tot aan de Grafkerk. Bezoek de Klaagmuur, de joodse wijk en de oriëntaalse bazaar. Bezoek het Israëlmuseum of het indrukwekkende holocaustmuseum Yad Vashem in de nieuwe stad van Jeruzalem. Sluit de dag af met een bezoek aan de gezellige Ben Yehuda Street.

Overnachtingen 5-daagse reis | 3*sterren hotels

• 4 nachten Hotel Prima Park, Jeruzalem

Overnachtingen 5-daagse reis | 4*sterren hotels

• 4 nachten Hotel Prima Kings, Jeruzalem

Vluchtinformatie

Indien mogelijk heeft u bij boeking de keuze uit vertrek vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en Düsseldorf Weeze. Deze reis is gebaseerd op de meest voordelige beschikbare vluchten. Gedurende het boekingsproces op de website kunt u direct het vluchtschema kiezen. Gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen van de luchtvaartmaatschappij en kunnen anders zijn dan hierboven gecommuniceerd.

Handbagage is inbegrepen. Per luchtvaartmaatschappij zijn de afmetingen en het aantal kg verschillend. Bij Transavia is standaard 10kg handbagage inbegrepen. Bij Ryanair kunt u 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Binnen 24 uur na boeking is het mogelijk een grotere trolley aan te vragen via de touroperator. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog bagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden.

Ruimbagage is niet standaard inbegrepen. Binnen 24 uur na boeking kunt u aangeven of u ruimbagage wenst bij te boeken. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog ruimbagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden.

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Transfer

Bij aankomst op Ben Gurion Airport wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger. Aansluitend is er een transfer naar uw hotel in Jeruzalem geregeld. Op de dag van vertrek is de transfer wederom inbegrepen.

Autohuur

Wilt u liever zelf rijden tijdens uw verblijf in Israël? Indien gewenst reserveren wij een auto voor u. Wij adviseren u graag bij reservering.

Privé chauffeur

Ga onbezorgd op reis en boek uw rondreis met privé chauffeur. Uw chauffeur spreekt Engels en zal u gedurende de excursiedag(en) begeleiden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Dagexcursie

Wij bieden u de mogelijkheid om gedurende uw verblijf een dagexcursie te reserveren. U reist in een kleine groep. De diensten van een Engels- of Nederlandssprekende gids zijn gedurende deze excursiedag inbegrepen. Gedurende het boekingsproces kunt u deze excursie reserveren.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel alsnog voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. In het geval hier kosten bij komen, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Israël dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog geldig is tot zes maanden na de datum van terugkomst in Nederland.

Beoordelingen

Deze reis heeft nog geen beoordelingen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Hotel Prima Park

Hotel Prima Park Jerusalem ligt in de nieuwe stad van Jeruzalem op korte afstand van de Knesseth en het Israëlmuseum. Het is een prima startpunt voor het verkennen van de stad. Met het openbaar vervoer bent u in 15 minuten in de oude stad van Jeruzalem. Het hotel biedt 217 ruime kamers. Overige faciliteiten: gratis WIFI, restaurant, parkeergelegenheid en een fitnessruimte.

Israël, het land van melk, honing en nog veel meer….

Monique Meijer, Groups & Incentives Manager

Een bezoek aan het buitenland betekent andere mensen, andere gewoontes, een andere cultuur en ander eten. Kortom: anders dan thuis. Als er één land is dat ‘anders’ is dan thuis, dan is het wel Israël. Een reis naar Israël betekent op stap in het geschiedenisboek, je laten meeslepen in de verhalen en je verwonderen over de diversiteit van het land en haar inwoners. Israël is een veelzijdig vakantieland. Ondanks dat dit land slechts half zo groot is als Nederland, biedt het vele variaties in landschap; het is het land van woestijnen en besneeuwde bergtoppen. Van het laagste punt op aarde, de Dode Zee en de groene hoogvlakte van de Golan in het noorden. Israël is een land met een ongekende en indrukwekkende geschiedenis, zowel oud als ‘nieuw’, maar Israël is toch vooral hét land van de Bijbel, het land vol religieuze heiligdommen, van het Jodendom, het christendom en de islam.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips