Zoek op land, regio of reis

×

Najaarsreizen...

Wilt u er na de zomer nog even er tussen uit?

Geniet van de laatste zonnestralen

Wilt u graag buiten het hoofdseizoen op vakantie of wilt u graag de laatste zonnestralen van het jaar meepakken? Wij hebben de mooiste reizen voor u geselecteerd zodat u kunt genieten van een welverdiende herfstvakantie!

De mooiste bestemmingen voor najaarsreizen

Voor een herfstvakantie met aangename temperaturen en mooie omgevingen zit u in Zuid-Europa helemaal goed. Italië, Spanje en Portugal zijn niet alleen in het hoogseizoen echte aanraders. Ook in het najaar kunt u hier nog terecht voor een heerlijke vakantie.

Italië

Italië is bij een perfecte keuze voor een fijne herfstvakantie, met name in Sardinië, Sicilië en Puglia. Met temperaturen rond de 25 graden kunt u hier genieten van aangename temperaturen en krijgt u een echt vakantiegevoel. Daarnaast ontloopt u de topdrukte van Italië in de zomer, waardoor u uitgebreid de tijd kunt nemen voor de mooiste rondreizen!

Spanje

Midden- en Zuid-Spanje zijn ideale bestemmingen voor de mooiste najaarsreizen. Met temperaturen rond de 20 graden profiteert u van aangename temperaturen en voldoende zonuren voor een fijne herfstvakantie. Daarnaast heeft u, net als in Italië, minder last van de vakantiedrukte in het najaar. Of u nu een rondreis wilt maken of juist aan het strand wilt liggen, een najaarsreis naar Spanje heeft voor iedereen wat te bieden.

Portugal

Wilt u echt de laatste zonnestralen van Europa meepakken? Kies dan voor een heerlijke herfstvakantie naar Portugal. In de Algarve kunt u zelfs in de winter nog genieten van aangename temperaturen rond de 20 graden. In de maanden september tot november ligt de temperatuur over het algemeen tussen de 20 en 25 graden en is het overwegend droog. Wilt u nog langer van de zon genieten? Kijk dan ook eens naar onze winterzonvakanties!

Waarom kiezen voor een herfstvakantie?

Wilt u graag de zon opzoeken, maar heeft u geen zin in vakantiedrukte, lange rijen en hoge prijzen? Dan is een herfstvakantie een ideale oplossing. In het najaar zijn de temperaturen minder extreem en daardoor vaak ook nog aangenamer dan in het hoogseizoen. Daarnaast is het in het najaar vaak rustiger en ervaart u het land zoals dit echt is!

Boek uw herfstvakantie bij Style in Travel

De mooiste najaarsreizen vindt u bij Style in Travel. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of een avontuurlijke rondreis, u vindt uw perfecte reis in ons uitgebreide aanbod. Zoek ook de laatste zonnestralen van Zuid-Europa op en boek vandaag nog uw herfstvakantie!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips