Zoek op land, regio of reis

×

Gelderland...

Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en heeft enorm veel te bieden. De hoofdstad van deze provincie is Arnhem; een gezellige stad veel historie wat terug te vinden is in de vele monumentale panden. Het is en heerlijke stad om te winkelen, maar de stad leent zich tevens uitstekend voor een wandeling langs de oude panden, kerken en door de vele pittoreske straatjes.

Het meest bekende nationale park van Nederland is ongetwijfeld De Hoge Veluwe. Een gebied dat uitstekend geschikt is om te wandelen en fietsen. Geniet van uw bezoek aan dit park en ontdek de bijzondere flora en fauna. Met een beetje geluk spot u wellicht een wild zwijn of een edelhert. Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum. U vindt hier de grootste privé collectie schilderijen van Van Gogh ter wereld.

Bent u in Gelderland dan mag een bezoek aan de Achterhoek niet ontbreken. Deze streek biedt een afwisselend landschap met weilanden, beekjes en bos. Zin in meer activiteiten? Bezoek het Nederlands Openluchtmuseum of Burgers' Zoo.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips