Zoek op land, regio of reis

×

Gastronomische wijnreis Gelderland...

Wijnreis | 3 dagen | Nederland

Tijdens deze reis ontdekt u een mooi stukje Nederland op de grens van de Veluwe en de Achterhoek en verblijft u 2 nachten in het prachtige kasteelhotel in Brummen.

Vanaf 495,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 17/05/2021
O.B.V. 2 personen
Hotels
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Wijnreis | 3 dagen | Nederland

Met deze reis ontdekt u een mooi stukje Nederland op de grens van de Veluwe en de Achterhoek. Deze omgeving is geliefd vanwege de prachtige kastelen en landhuizen en zijn prima wandelend of op de fiets te ontdekken. De lommerrijke Achterhoek wordt beschouwd als het Bourgogne van Nederland en – wat minder bekend is maar wel zo Bourgondisch: er wordt door wijnboeren op kleine schaal kwaliteitswijn gemaakt. De wijnstokken vormen een sfeervol decor dat naadloos past in het weelderige landschap.

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Brummen, 90 km (vanaf Utrecht) 

Dag 2: Bezoek aan wijnhuis, diner

Dag 3: Einde van de reis, 90 km (naar Utrecht)

Inclusief

- Overnachtingen in Kasteel Engelenburg
- Uitgebreid ontbijtbuffet met glas mousserende wijn
- Gastronomisch 5-gangen diner met Zuid-Afrikaanse wijn
- Bezoek aan wijnhuis inclusief proeverij
- 4-gangen diner exclusief drankjes
- Zuid-Afrikaanse verrassing

Exclusief

- Vervoer
- Persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Fooien
- Lunches
- Andere entreegelden dan vermeld
- City taks, ter plaatse te betalen
- Administratiekosten, t.w. Eur 35,- per boeking
- Stichting Garantiefonds Reisgelden, Eur 5,- per persoon
- Calamiteitenfonds, t.w. Eur 2,50 per boeking

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Welkom in Brummen – 5-gangen diner

In de middag bent u welkom in het prachtige kasteelhotel in Brummen, omgeven door een slotgracht en park. U vindt hier tevens  een 9-holes golfbaan. Alle kamers zijn verschillend maar zijn stuk voor stuk ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en koloniale en Zuid-Afrikaanse accenten. Verder is er een bar, terras, whiskysalon, restaurant en wijnkelder met als specialiteit Zuid-Afrikaanse wijn.
Vanavond bent u welkom in het restaurant dat bij het kasteel hoort en geniet u van een glas vonkelwijnen en aansluitend een gastronomisch 5-gangen “Menu de Chef”. Hierbij zal de sommelier u van een bijzonder wijnarrangement uit de Zuid-Afrika collectie wijnen laten genieten.

Dag 2: Ontdek de wijngaarden en proef de wijn

U begint de dag met een heerlijk ontbijt met een glas mousserende wijn. Na het ontbijt kunt u met de route die u van ons meekrijgt een mooie tocht maken langs 4 wijngaarden waarbij u ook een van de wijnhuizen bezoekt voor een rondleiding en proeverij. Vanavond geniet u van een culinair 4-gangen diner (exclusief drankjes),

Dag 3: Ga op ondtekkingstocht door prachtig Gelderland

Geniet nog even van het uitgebreide ontbijtbuffet voordat u afscheid neemt van deze heerlijke plek. Tip: Maak een stop in het sfeervolle Hanzestadje Zutphen of in Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland.

Overnachtingen | 3-daagse wijn reis

2 nachten in Kasteel Engelenburg in Brummen

Eigen vervoer

Deze reis wordt aangeboden op basis van eigen vervoer.

Vanafprijzen

De genoemde vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Programma

Het programma is onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 20 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Groepsreizen hebben afwijkende voorwaarden m.b.t. de aanbetaling en mogelijke annuleringen. Wij kunnen u hierover informeren bij reservering.
Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel alsnog voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. In het geval hier kosten bij komen, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Beoordelingen

Deze reis heeft nog geen beoordelingen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg in Brummen. Een prachtig kasteelhotel in Brummen met mooi park rondom en 9-holes golfbaan. De kamers zijn stuk voor stuk verschillend maar prachtig verzorgd met privé sanitair. Het restaurant, de bar, whiskysalon en wijnkelder maken het geheel compleet.

Nederlandse wijnen zijn ‘hot’...

Martha Keizer, reisspecialist

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en is heel veelzijdig: Het natuurpark Hoge Veluwe; de Achterhoek met zijn buitenplaatsen, rivieren en dijkjes en – niet te vergeten – de vele wijngaarden want met ruim dertig hectare aan wijngaarden is de Achterhoek een van de grootste wijnstreken van Nederland. Wijnen waarmee zelfs internationaal prijzen gewonnen worden.

©2021 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips