Zoek op land, regio of reis

×

Limburg...

Limburg

De zuidelijke provincie Limburg staat bekend om de carnaval, vlaaien en de gastvrijheid. Deze provincie is zeer geliefd bij zowel de Nederlanders als de buitenlanders die deze provincie maar wat graag bezoeken. Limburg biedt historische steden als Roermond en Maastricht, maar staat tevens bekend vanwege de grotten in Valkenburg en het witte dorpje Thorn. Bezoek de wijngaarden, de beste restaurants en eet de verse asperges. Ontdek het prachtige landschap tijdens een fiets- of wandeltocht.

Valkenburg is een toeristentrekpleister gelegen tussen de mosgroene heuvels van Limburg. U vindt hier een combinatie van natuur en cultuur. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten of een ritje op de fiets. Daarnaast staat Valkenburg bekend om haar ondergrondse gangenstelsel in de mergelgrotten, die u tevens kunt bezoeken. Even ontspannen? Reserveer dan bij het uitgebreide wellness centrum Thermae 2000.

Op een klein half uur rijden van Valkenburg vindt u Maastricht, de stijlvolle maar zeker ook bruisende hoofdstad van Limburg. Gelegen in het zuiden van Nederland is Maastricht een zeer geliefde stad. In Maastricht vindt u een mooie combinatie van het verleden en het heden wat terug te vinden is in de monumenten en diverse musea. Ook op cultureel en gastronomisch gebied heeft Maastricht veel te bieden. Liefhebbers van winkelen kunnen in deze stad hun hart ophalen in de boetiekjes en de grote(re) winkelketens.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips