Zoek op land, regio of reis

×

Onze partners...

Onze partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze belangrijkste partners. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare en gerenommeerde partners, een garantie voor kwaliteit en zekerheid!

Style in Travel werkt zeer nauw samen met de Portugese Nationale luchtvaartmaatschappij TAP Portugal. Een betrouwbare luchtvaartmaatschappij die een optimale service biedt.

TAP Portugal onderhoudt wereldwijde verbindingen met diverse landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Tot het uitgebreide netwerk behoren ook de binnenlandse vluchten naar de Azoren en Madeira. TAP Portugal biedt u dagelijks een verbinding vanaf Schiphol naar alle Portugese bestemmingen. Een comfortabele lijndienst met vaststaande vertrek- en aankomsttijden. Aan boord maakt u al kennis met de Portugese gastvrijheid. De stoelen aan boord hebben een lederen bekleding en...u heeft veel beenruimte! Wij kiezen voor kwaliteit die..... dus niet altijd duur hoeft te zijn! Een prima begin van uw vakantie! Overigens kunnen passagiers vanaf 72 uur voor vertrek inchecken via internet www.flytap.com

Op vakantie met Transavia, de grootste vakantievervoerder van Nederland. Transavia vliegt in de zomer naar ruim 90 verschillende bestemmingen: prachtige steden, idyllische eilanden en veel heerlijke strandbestemmingen rondom het Middellandse Zeegebied. Wij brengen u snel en comfortabel naar de mooiste plekken in Europa in één van onze moderne, geluidsarme Boeing vliegtuigen. Bij ons aan boord begint uw vakantie meteen goed. We hebben een vriendelijke crew en natuurlijk is alles aan boord verkrijgbaar voor een prima vlucht: heerlijke verse broodjes, snacks en frisse drankjes. Er is zelfs champagne om uw reis extra feestelijk te maken. Duurt uw vlucht langer dan tweeënhalf uur dan wordt ons assortiment uitgebreid met een warme snack.

Aan boord kunt u lekker ontspannen en genieten van onze gevarieerde audioprogramma's. Afhankelijk van de vluchtduur wordt een entertainmentprogramma, waaronder een recente speelfilm, vertoond.

Een ontspannen en inspirerende reis. Vliegt u met KLM, dan kunt u rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Uw reis begint goed!

Voor vertrek:
- Online inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voor uw vlucht, via internet www.klm.nl
- Ongestoord ontspannen in KLM-lounges of lounges van onze partners indien u Business Class-passagier bent, Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-deelnemer

Aan boord:
- Vertrouwde service, met een crew die zich volledig inzet voor een ontspannende en inspirerende reis.
- Heerlijk eten: Op kortere vluchten serveren we voor de landing een verse sandwich of andere snack.

Klaar voor de toekomst:
- De nieuwste toestellen, die 25% minder brandstof verbruiken.
- Met het Wereld Natuur Fonds heeft KLM bindende afspraken over CO2-uitstoot.
- KLM biedt u, via uw reisagent of online www.klm.nl, de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw vlucht te compenseren.

Bagage
- De feitelijke bagagevrijstelling kan per vlucht verschillen. Bekijk daarom altijd de exacte bagage-informatie voor uw reis tijdens het boeken, in uw boekingsbevestiging of op uw ticket. De exacte informatie vindt u terug op www.klm.nl

Style in Travel werkt reeds vele jaren samen met AVIS rent a car; Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! AVIS heeft een groot aantal kantoren en beschikt over een modern wagenpark.

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een plaats dichtbij uw hotel of appartement. Ook is het mogelijk, zonder toeslag, om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

Naast de door ons vastgestelde fly-drives, kunt u ook uw eigen route per huurauto samenstellen, aan de hand van de door ons aangeboden hotels, appartementen Pousadas en/of Paradores.

De Pousada's in Portugal hebben Style in Travel als preferred partner voor Nederland geselecteerd. Met een verblijf in een pousada, maakt u op een fantastische manier kennis met de rijke cultuur, de tradities en de levensstijl die Portugal bezit. Ze zijn ondergebracht in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service.

De Solaressen in Portugal hebben Style in Travel als preferred partner voor Nederland geselecteerd. Een solares is een landhuis, privébezit en vaak met behulp van de Portugese staat gerestaureerd. De huizen beschikken over een klein aantal kamers en liggen in een rustige landelijke omgeving, vaak op korte afstand van kleine dorpjes en stadjes. Style in Travel en de solaressen hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan!

Vakantie is belangrijk... U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade. Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips