Zoek op land, regio of reis

×

Salzburgerland...

Salzburgerland

Een prachtige landschap en een rijk aanbod aan erfgoed en cultuur....het Salzburgerland.

De romantische stad Salzburg biedt vele mooie bezienswaardigheden, zoals de vesting van Hohensalzburg, de kathedraal, de Franziskanerkirche, Stift Sankt Peter, het geboortehuis van Mozart in de Getreidestrasse en niet te vergeten de prachtige Mirabellgarten. Als u wilt winkelen, wandelt u langs de Getreidegasse, vol met leuke winkels. Salzburg heeft ook twee letterlijke hoogtepunten: de Mönchsberg of de Kapuzinerberg; terwijl u op de Kapuzinerberg vooral rust vindt, heeft de Mönchsberg verschillende attracties, waaronder het Museum of Modern Art, het m32 Restaurant en Vesting Hohensalzburg. U kunt naar Schloss Hellbrunn gaan met zijn onzichtbare fonteinen of neem een ​​kabelbaan naar de top van de Untersberg. Geniet 's avonds van een hapje en een drankje in één van de gezellige bars in de oude stad.

Deze regio biedt uitstekende mogelijkheden om op pad te gaan!
Bezoek de zoutmijnen bij Bad Dürrnberg. In het verleden zorgden deze zoutmijnen voor grote rijkdom. Deze mijnen zijn vandaag de dag te bezoeken en zijn een heuse attractie! Laat u meenemen in de verhalen uit het verleden terwijl u met een boot over het mystieke zoutmeer vaart. De oude zoutmijnen zijn het hele jaar door te bezoeken voor het publiek. Combineer deze tocht met een bezoek aan het Keltische dorp Salina dat op korte afstand van de mijnen ligt. Ervaar hoe de Kelten 2500 jaar geleden leefden.

Burcht Mauterndorf neemt u mee terug naar de Middeleeuwen. Reeds honderden jaren geleden werden handelaren en bezoekers al verwelkomd in deze burcht. Ook u bent van harte welkom! Breng een bezoek aan de tentoonstellingsruimte, het culturele centrum en het Lungau landschapsmuseum dat nu in de burcht gehuisvest is.
In Werfen ligt Eisriesenwelt, de grootste ijsgrot ter wereld. Gedurende de periode mei tot oktober is de grot geopend en kunt u onder begeleiding van deskundige gidsen de ijsgrot bezoeken. Verwonder u over de schoonheid van de stalactieten, meren, holtes en tunnels in de grot.
Genoeg ijs gezien? De in nevel gehulde Krimml watervallen vormen een prachtig schouwspel tegen de achtergrond van het Nationaal Park Hohe Tauern. Geniet van de flora en fauna op deze bijzondere locatie.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips