Zoek op land, regio of reis

×

Op reis naar Oman...

Op reis naar Oman

De beste reistijd om Oman te bezoeken
De beste reisperiode om Oman te bezoeken is van november tot april. Gedurende deze maanden is de temperatuur nog aangenaam. Kiest u ervoor om buiten deze periode te reizen, houdt u er dan rekening mee dat de temperatuur kan oplopen tot 40 graden C.

Reisdocumenten
Voor een verblijf in Oman dient u in het bezit te zijn van een visum. Om een visum te verkrijgen dient u de Nederlandse nationaliteit te hebben en in het bezit te zijn van een paspoort dat nog geldig is tot 6 maanden na de datum van terugkomst in Nederland. Bij een verblijf tot 14 dagen in Oman is het visum gratis. Verblijft u langer dan 14 dagen in Oman? Dan dient u voor vertrek een E-visum aan te vragen.

Transfer
Bij aankomst op Muscat luchthaven is er een transfer geregeld naar uw hotel in Muscat. De huurauto wordt vervolgens de volgende dag bij het hotel in Muscat afgeleverd. U levert de auto bij vertrek op Muscat luchthaven weer in.

Prive chauffeur
Liever niet zelf rijden?
Ga onbezorgd op reis en boek uw rondreis met privé chauffeur. Uw chauffeur spreekt Engels (basis), maar is geen gecertificeerde Engelssprekende gids. U hoeft zich geen zorgen te maken over de route en in overleg kunt u zelf aangeven waar u een stop wenst te maken. Op dagen dat er geen transfers benodigd zijn volgens uw route is de chauffeur in principe niet beschikbaar. Deze dagen kunt u dus eventueel gebruik maken van een taxi of ander vervoersmiddel. Indien u, op 'vrije dagen' toch gebruik wenst te maken van onze chauffeur, dan kunt u dit ter plaatse met hem afstemmen. In dat geval kunnen er meerkosten van toepassing zijn. Het geven van een fooi is gebruikelijk. Uiteraard bent u hier geheel vrij in.

Verlenging
Na afloop van de fly-drive kunt u kiezen voor een verlenging in Muscat of in Salalah. U vindt op de website twee verschillende arrangementen inclusief een verlenging.

Ga direct naar het reisaanbod in Oman

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips